Несесер портмоне от плат с Пиленце и ключодържател

От Фантима Иванова 14/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,


В тази статия ще Ви разкажа за удобството и ползата от това да имате Несесер портмоне от плат с Пиленце и ключодтржател.
 

1. Текстилен несесер портмоне за жена или дете
 

Хендмейд портмоне с едно отделение, още несесер за козметика и гримове, част от продуктовата колекция Decorra Lady "Специално за теб!". Изработено от нежен памучен плат в оранжева гама с пиленце и листенца, този текстилен моден аксесоар ще внесе ред в дамската чанта или на тоалетката с огледало у дома. Успешно може да се използва за съхранение на парични средства, дребни премети, козметика, медицински принадлежности, гримове, медикаменти, лекарства, мазила и др.
 

Силно изразена практичност, оригиналност и компактни размери. Един атрактивен и изискан подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница и др. Има леко трапецовидна форма като долу основата е 20 см, а горе 15 см. при височина 11 см.
 

Портмоне от плат с Пиленца се закопчава с помощта на цип за лесно и бързо обслужване. За удобство при ползването на дръжката на ципчето има лентичка от оранжева панделка. Вътрешната част на портмонето несесер е допълнително подсилена с фина вата и има подплата от висококачествен памучен плат.
 

Това текстилно меко портмоне може да се превърне в интересен подарък, който да съчетаете с други продукти, изработени от същия плат или близка цветова гама, тема или предназначение като предмети за декорация от плат, свещ, сапун, картичка с цветя, подвързия за книга, чанта, бижута, часовник и др.
 

2. Ключодържател с пиленце и форма сърце
 

Практичен и полезен дамски аксесоар, част от Колекцията продукти Decorra Lady.  Ключодържателят има сърцевидна форма и размери 7 х 7 см. Освен като ключодържател може да се използва за украса на дамската чанта. За направата на този дамски аксесоар са използвани памучни платове със състав 100 % памук и силиконова вата за пълнеж. Двете страни са различни като цветни детайли, което ги прави уникални.  
 

Тези дамски модни аксесоари могат да се перат на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса, а гладенето трябва да става с умерена температура на ютията.


Авторски текст и презентиране на Несесер портмоне от плат с Пиленце и ключодържател:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...