Оригинален дамски подарък с макове и червени цветя

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Не съм предполагала, че тази завършеност на продуктите толкова много ще Ви хареса. Оригинален дамски подарък с макове и червени цветя е наша разработка не само любима като модни аксесоари, но и като напълно завършен комплект за жена.
 

Оказа се, че нашата концепция да Ви предложим продукт с конкретна картинка и да надградим идеята с 3Д картичка, дантелен таг - алтернатива на картичка и малко тагче - комплимент е много, ама много харесвана и желана от Вас.
 

През последните месеци не можем да насмогнем с нови кутии за бижута, съкровища, подаръци за жена, изработени с техника декупаж, които Ви поднасяме с необходимата добавена стойност.

Оказа се, че тази наша разработка е Ваш предпочитан подаръчен сет.

И за напред ще продължим да Ви предлагаме на 100% допълващи се артикули, които да имат голяма практичност, атрактивност и неповторимост. Работата в екип е винаги градивна и резултатна! Това сме ние, момичетата Декора!

Вслушваме се във всяка ваша забележка, желание и предпочитание, за да трупаме опит и да вървим напред.

 

ДАМСКА ТАБАКЕРА ЧЕРВЕНИ ЦВЕТЯ И МАК

Оригинален хендмейд продукт, който комбинира красотата на формите с елегантността на визията. При изработката са използвани висококачествени материали с марка Pentart. Фина, нежна с преобладаващ червен цвят, декорирана в стил Винтидж, тази табакера ще зарадва погледа на всяка жена получила такъв подарък по повод рожден ден, имен ден или друг празник. Габаритни размери на табакерата: 7 х 11 см.

ДАМСКИ КАЛЪФ ЗА ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА ЧЕРВЕНИ ЦВЕТЯ И МАК


Дамски калъф за очила червени цветя и мак е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.

Дамски калъф за очила червени цветя и мак е украсен от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.

 

КУТИЯ ЗА БИЖУТА ЧЕРВЕНИ ЦВЕТЯ И МАК

Кутия за бижута Червени цветя и Мак, подходяща за съхранение на златни, сребърни бижута и други скъпоценности. Тази нестандартна като форма, дървена кутия съчетава красотата на белите цветове и букета с червени цветя и мак, в един неповторим дамски продукт. Приятната релефна повърхност на определени места на стените на кутията и на капака с помощта на декупажно яйчено кракле придават допълнителна красота и удоволствие от ползването.

Поставена до огледалото на дамската тоалетка, Кутия за бижута Червени цветя и Мак, създава приятно романтично усещане за красота. От вътрешната страна бижутерката е боядисана с микс от бяла и червена безвредна боя, а външната видима част без дъното е декорирана чрез техника декупаж. Почистването става с помощта на влажна кърпа или гъба. Външни ра
змери: дъно 9.5 х 12 см., дълбочина 4 см. и обща височина 6 см. Капачето е напълно подвижно и свободно стоящо.


ДАНТЕЛЕН ТАГ-КАРТИЧКА ЕТИКЕТ С ЧЕРВЕН МАК И ЧЕРВЕНИ ЦВЕТЯ

Дантелен таг-етикет Червени цветя и Мак е нежен завършек и част от опаковката на подаръка. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена.

Тагчето има правоъгълна издължена форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място. За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см.
 

Обичаме Ви момичета и момчета и Ви благодарим от сърце, че сте с нас и в делник и в празник.
 

Няма за нас ограничение във времето.

Няма за нас начало и край на творческия процес.

Няма за нас "не можем" преди да сме опитали да направим всичко по силите си, за да се убедим, че наистина не можем!
 

Елате, в света на красивото с Decorra!
 

Идея и авторски текст на Оригинален дамски подарък с макове и червени цветя:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.euгр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...