Оригинална идея за подреждане на Коледната маса. Коледна декорация в зелено

От Фантима Иванова 25/11/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Колкото повече приближават Коледните и Новогодишни празници, толкова повече започваме да се тревожим и да обмисляме идеи за декориране и подреждане на празничната трапеза. Всяка една домакиня, която държи всичко в кухнята и на масата да бъде наред, ще се подготви отдалеч с оригинални идеи. Докато всички се втурват да кичат елхата, за опаковат Коледните подаръци, тя - жената домакиня, ще оглежда за последен път списъка с гостите и ще мисли за празничното меню и декорация на масата. Най-прецизните и старателни домакини винаги държат на оригиналната Коледна декорация на масата и отлично сервиране, че Коледното настроение да обземе всички гости.
 

На Коледа се събираме с близки, приятели и роднини, затова всичко трябва да бъде направено със стил и с вкус. Важно е да се има предвид формата на празнината маса - дали е кръгла, правоъгълна или квадратна. След това следва да се помисли за идеите за нейното подреждане.
 

В центъра на масата не трябва да има висока декорация, независимо от каква материя е, тъй като това ще пречи на гостите да се виждат. А когато лицата на някои са скрити не е особено приятно и етично. Като за начало в центъра на масата можете да сложите Двустранно каре Коледна звезда, част от Зимната колекция с продукти Decorra "Специално за теб!".  Карето носи свежест, придава допълнително настроение и красота на празничната маса на Коледа, Нова година и през цялата зима. Оригинален Handmade начин да аранжирате масата при сервиране на празничната вечеря, следобеден десерт или закуска през друго време на деня. От едната страна карето е с наситени зелени цветни краски и златни звездички, а от другата страна е бяло със зелен детайл в средата.
 

Желателно е цветовете на чиниите и приборите да бъдат същите или в синхрон с тези на текстилната декорация - Коледно каре, покривка или Коледни подложки за сервиране. Ако в средата на масата сте разположили Карето Коледна звезда, може да стане по-атрактивна масата с подложките за чаши от същия плат.

Ръчно изработен дизейнерски комплект от 4бр. Коледни подложки за чаши с форма на звезда ще декорират масата по уникален начин. Цветни подложки, с които оформянето на Коледната маса ще се превърне в нещо повече от удоволствие. Уникална форма и допълнително апликирани коледни елхички, изработени от 100 % памучен плат. Подложките за чаши са
начин да акцентирате върху детайлите на домашния декор, уют и топлина и практично решение да предпазите повърхността на масата или покривката от цапане.
 

Важен елемент от Коледната трапеза е свещта или вазата. Една кокетна малка ваза с форма на сърце и малко борово клонче не само ще донесе свеж аромат, но и още по-празнична атмосфера и оригинална подредба. Вазичката има атрактивна визия, изчистен дизайн в стил минимализъм, ръчна декорация чрез техника декупаж и уникално съчетание на елементите картон и стъкло. Мобилна, лека, атрактивна, функционална и оригинална, тази ваза е гаранция, че декорацията ще бъде ефектна и запомняща се по време на празничната Коледна вечер и Новогодишна нощ. Вазата е подходяща за поставяне на малки сухи или изкуствени цветенца, листенца, клонки, ароматни коледни пръчици и др. Стъклената тръбичка може да се пълни с вода като е желателно да не се прекалява с количеството. Вазата стои абсолютно самостоятелно и стабилно но е препоръчително да се внимава с мястото, където ще бъде поставена, за да не се обърне по невнимание и да се счупи стъклената епроведка. Размери: ширина 9 см., височина 8 см., дебелина 2.5 см.
 

Топлината и празничната атмосфера може допълнително да се подсили с ароматна свещ или свещ с формата на зелена елхичка. Целта е с малки дребни декоративни елементи да разнообразите декорацията на масата, за да не се получи претрупване. Свещ Елха е интересно решение за декорация на празничната маса за Коледа или Нова година. Изработена във форма на елха, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. 
 

Ръчно изработени, дизайнерски Коледни дрехи за Бутилки, част от Коледната колекция Decorra "Специално за теб!". Атрактивна Handmade декорация за бутилките с вино или друг алкохол, с които ще допринесете повече настроение и уют на празничната трапеза и коледна декорация на масата. Артистична модна визия и творческа хрумка за подарък на любимия мъж, съпруг, приятел, баща или роднина за рожден ден, Коледа, имен ден, юбилей или друг повод. Практично решение за подарък на мъж, а също така идея за домашен декор през зимата. Благодарение на тези дрешки от плат, стъклените бутилките с алкохол ще станат напълно променени и с модерен хендмейд стайлинг. Размери: височина на мъжкото сако 25 см., престилка -височина 25 см. и ширина 20 см.
 

За финал на подреждането на Коледната маса, можете да заложите на обозначаване местата на гостите с малка Коледна картичка, тагче или пък комбинация на тагче с късметче.
 

Всички продукти от плат могат да се направят в желана комбинация или размери, както и десени.


Авторски текст и презентиране на Оригинална идея за подреждане на Коледната маса:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=RQWDwMxGBXc&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...