Оригинална идея за Коледен подарък на момичета близначки

От Фантима Иванова 24/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

В тази статия ще разкажем за една оригинална идея на картички, които имат обемна визия и съчетахме с подложки за чаша, за подарък на момиченца близначки. Ето кои продукти избрахме да комбинираме, за да се получи практичен и оригинален Коледен подарък за момченце:
 

- Handmade комплект от 2 бр. Коледни подложки за чаши, подходящи за топло и студено сервиране на малки сладки момиченца. Ръчно изработени от 100 % памучен плат, тези свежи червени килимчета с усмихнати момиченца ще накарат и злоядите и претенциозни деца да пият чай, мляко или сокче у дома. Предпазват повърхността на масата от мокрене и цапане. Коледни подложки Близначки са подходящи за декорация и подарък на момиченца по повод Коледа, Нова година, имен ден, рожден ден или друг повод и празник. Оригинален Handmade начин да се акцентира върху вниманието на децата.
 

Handmade Коледни подложки Близначки са подходящи за използване у дома в гостната, хола, кухнята, трапезарията за по-оригинално сервиране. Всяка подложка може да бъде поставена върху маса, барплот или друго място. От едната страна е с картинка, а от другата с червена. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, която гарантира безпроблемно пране на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.
 

- Детска Коледна картичка зимни игри с момиче и бяло зайче, част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Детска картичка зимни игри и синьо-бяла картичка момиче с шейна са оригинално съчетание на форми, елементи и детайли, за да се постигне обемна 3D визия на картичката.
 

За изработката на детката Коледна картичка е използван картон за основа, дизайнерска хартия, бели снежинки и фигура на момиченце, която е повдигната, за да има обемна форма. Картичките имат хоризонтално положение върху повърхността и отваряне нагоре. Тези две Коледни детски картички са отличен начин да направите идеята за Коледен подарък завършена. Картичките се предлагат без хартиен плик. Размери: 15 х 10.5 см.


Авторски текст и презентиране на Оригинална идея за Коледен подарък на момичета близначки:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=ZIRCUR65V5g&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...