Пано с гъби и джудже с гъба от плат

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Всеки празник си има своите месеци, сезони, настроение и цветове, но по-шарен от Великден няма и вероятно няма да има. Пано с гъби и джудже с гъбка от плат е оригинално решение за декорация и подарък по повод празника Великден. Интересен е факта, че седмицата преди Великден е посветена на Лазаровден и Цветница. А, какво по-хубаво, ароматно и пъстро от цветята. Те са тези, които ни радват сетивата и ни омайват с аромата. Дръвчетата все повече са отрупани с цветове и кичести форми, а на нас започва да ни се отваря все повече душата за работа и да ни грейва усмивката на лицата.
 

Обикновено на Цветница празнуват имен ден всички хора - мъже, жени и деца, които носят имена на дървета и цветя. Кичим се с върбови клонки за здраве, а момите пускат своите венци на реката и ги орисват за женитба, венчавка и здраве.
 

Но, все пак еуфорията е основно около Великден, когато се чудим как да украсим дома, с какви боички да нашарим яйчицата, с каква интересна декорация и сувенирчета можем да зарадваме децата.

Великденската колекция на Decorra HandMade можете да разгледате тук:
http://decorra.eu/Praznici/Velikden

Авторски текст и презентиране на Пано с гъби и джудже с гъба от плат:

 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...