Пероснализирана бебе книжка момче с картичка, играчка и ...

От Фантима Иванова 11/04/2018 0 Коментари Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Пероснализирана бебе книжка момче с картичка, играчка и ...  историята, че когато работихме по този проект на персонализирана книжка за бебе Тома, заложихме на своя усет и прецизност към вложените материали. Вложихме цялото си старание и внимание към всеки детайл, подробност и елемент.


Оформихме всяка мека страничка с безупречно качество, което да гарантира на детето удобството на ползване. Заложихме на меките памучни платове, цветните детайли и картинки, за да събудим в бебе Тома интереса и любовта към книжките.

 

Към Пероснализирана бебе книжка момче направихме допълнително картичка с бебе момче, за да има по-голяма завършеност на бебе линията в синьо и емблематичните за момче елементи.

 

Допълнително към идеята предложихме плик за пари с декорация на малко момченце и торта, който да бъде част от бебе линията и да послужи за паричен подарък по повод първия рожден ден на Тома.

 

Примерен модел и подробности за Активна мека книжка БЕБЕ момче от плат можете да научите от тук:
http://decorra.eu/Aktivna-meka-knijka-bebe-momche

 

За моментите на активна игра, специално избрахме малко самолетче от прежда, което е в синхрон с една от страничките на малката бебешка книжка на Тома, където има превозно средство кола. Малкото самолетче е изплетено на една кука, сгложяването на отделните детайли е толкова незабележимо и фино, че не се вижда с просто око.

 

Така стъпка по стъпка завършихме една идея на пероснализирана бебе книжка момче с картичка, играчка и плик за пари, която стана 100 % атрактивна и орисахме малкия Тома да бъде здрав, щастлив и жизнерадостен, готов по всяко време за активна игра.

 

Ако желаете да направим специална идейна концепция за Вашето дете или повод, пишете ни на ЛС тук или на имейл sales@decorra.eu.

 

Личното отношение и персонална ангажираност към всяка идея е Вашата гаранция, че ни предпочитате и ни се доверявате.

 

Всички идеи на детски играчки можете да разгледате тук:  http://decorra.eu/Za-Deteto/DECO-Igrachki

 

Идеи за креативни игри тук:  http://decorra.eu/Za-Deteto/Kreativni-Igri

 

Бебе комфорт и разходка на вън:  http://decorra.eu/Za-Deteto/Bebe-Komfort

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade Yoitube канал: https://www.youtube.com/watch?v=h1dq2wlo5Ss

Остави коментар

Loading...