Плетен снежен човек с меланжирана шапка, шал и Коледна детска картичка

От Фантима Иванова 02/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Плетен снежен човек с меланжирана шапка, шал и Коледна детска картичка с дечица
 

Пухкав снежен човек с меланжирана шапка и шал, ръчно изплетен от мека на допир акрилна прежда, 100 % Anti-Pilling подходяща за деца. Освен като част от Коледната украса и Коледна декорация на дома, снеженият човек е подходящ за игра и гушкане. Шалчето е подвижно и може да се маха, а козирката на шапката да се огъва.

Снежко е отличен начин да приучите детето да носи задължителните за студа дебела шапка и топъл шал, за бъде здраво и да не настива. При изработката на тази детска Коледна играчка не са използвани дребни елементи или части, всичко е направено само от прежда. Височина: 21 см.
 

Плетен снежен човек с меланжирана шапка и шал служи за увлекателна игра през студените дни от годината. Когато детето порасне играчката може да бъде част от Коледната украса на дома и да се поставя до елхата. Уникален подарък за момиче или за момче, част от Детската колекция Decorra Kids. Весела и забавна, играчката снежен човек лесно може да се носи в ръка, тъй като не тежи.

Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % акрилна бебе прежда и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Тази плетена играчка е подходяща е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Производители на бебешката прежда, използвана за изработка на плетения снежен човек: YarnArt, Alize Baby Best, Bebe.
 

Плетен снежен човек с меланжирана шапка и шал съчетахме с малка Коледно - Новогодишна картичка с пеещи дечица, с която да направим идеята напълно завършена.
 

Снежният човек от прежда и Коледната детска картичка с дечица могат да се надградят ако добавите към тях други продукти, изработени от прежда, плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама като например коледна декорация за дома, плетен елен, малки Коледни сувенири, коледни късмети, коледно-новогодишни картички, Коледен албум и др.
 

Авторски текст и презентиране на Плетен снежен човек с меланжирана шапка, шал и Коледна детска картичка с пеещи дечица :
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=_siUm2pNZDc&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...