Плетена Калинка - играчка от прежда

От Фантима Иванова 23/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Интересна плетена на една кука Калинка - играчка за деца и декорация. Изработена е от мека на допир акрилна, 100 % Anti-Pilling прежда за деца. Играчката е подходяща за игра и гушкане, част от Детската колекция Decorra Kids. Лека и с малки размери, играчката може да се носи навсякъде.

С помощта на дебел ластик, връв или ластична корда може да се закачи на детската количка, шезлонг, креватче или друго място и да се поклаща, пружинира при допир. Размерите са
около 23 см., а ширината 13 см. Уникален подарък за момиче.

Плетената играчка калинка има весело излъчване, усмихнато личице и лесно се превръща в любима на децата. Една отлична идея за детски подарък с повод и без повод. При изработката на тази детска играчка не са използвани дребни елементи или части, а само прежда.


Плетенaта калинка служи за увлекателна игра от детето и не е нужно непрекъснато наблюдение от възрастен. Когато детето порасне плетената играчка остава скъп спомен от детството и част от украсата на детската стая.

Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % акрилна бебе прежда и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. Калинката е подходяща за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Производителите на бебешката прежда, използвана при плетенето на една кука са YarnArt, Alize Baby Best, Bebe.

Плетенaта калинка е подходяща за подарък за Коледа, Нова година, рожден ден, имен ден или друг повод, за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др.

Може да се комбинира с други продукти, изработени от прежда, плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама като декорация за дома, картичка, албум за снимки и др.


Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на своя подарък, можете да се възползвате от нашата колекция хендмейд картички с обемна визия. 

 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Loading...