Подарък за моминско парти, книжка сърце от плат ръчна изработка

От Фантима Иванова 19/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Подарък за моминско парти, книжка сърце от плат ръчна изработка е оригинална идея, която може да впечатли младата булка. Целта на меката книжка от плат е да може да се аранжира по интересен начин със снимки, дребни подаръчета или бижута. Така момичетата от страната на булката ще направят един нестандартен подарък, който ще остане за цял живот.

 

2032-РР. Любовна книжка Винтидж Роза е уникален Handmade подарък, наподобяващ "тиха книжка" за празника на влюбените, поднесен на любимата приятелка, жена, годеница, съпруга.

 

Едно сърце със страници, дизайнерски продукт с марка Decorra и оригинална идея за хендмейд подарък по случай годишнина, поднасяне на годежен пръстен или сватбени халки, Свети Валентин, сватбен подарък с парична сума, семеен подарък, сватба, любовно обяснение и др.

 

Тази любовна книжка има общо 3 листа - лице, гръб и 4 вътрешни страници. На лицевата корица е зашит джоб, гърба е едноцветен, а закопчаването на книжката става с помощта на ластик и мънисто с форма сърце. Вътрешните страници на Любовна книжка Винтидж Роза са разпределени както следва: 1- вата страница е със сърце джоб, в който може да се пъхне снимка, на която дясната част остава малко видима; 2- рата страница с 2 декоративни сърчица, на които може да се закачи дребно бижу, пръстен, колие, гривна, обеци; 3- тата страница има плитък джоб и пъстри сърца, прикрепени чрез бяла панделка и към тях също могат да се вържат ключове за жилище или кола, както и дребни послания и късмети или да се отрежат и ползват за декорация; 4-тата страница е с джоб сърце, в който може да се постави дребен предмет или ключодържателя.

 

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК: http://decorra.eu/Povodi/Liubovna-kni...

 

2037-РР. Сватбена книжка Младоженци е с мини триъгълен джоб и три розови сърца прикрепени с дълги бели панделки; 2- рата страница е с голям розов джоб; 3- тата страница има сърце - джоб, където да се пъхне снимка и част от дясната страна да остане видима; 4-тата страница има две половинки сърце, вързани с панделка и скрито сърце зад тях; 5-тата страница е с апликирани сърца, 6-тата страница е с голям бял джоб и нарисувани булка и младоженец.

 

Подарък за моминско парти, книжка сърце от плат ръчна изработка Ви дава възможност да вложите цялата си фантазия, за да станете част от един уникален подарък. Според собственото въображение и фантазия във всеки джоб може да се поставят различни неща като например дребни предмети, бижута, украшения, ключ за кола, ключ за апартамент, поздравителна картичка парични суми и др. Книжката има странично затваряне и връзка от розова панделка.

 

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ТУК: http://decorra.eu/Povodi/Svatbena-kni...

Предимството на изделията от плат е, че могат да се перат и дълго време да се използват. Непретенциозни са по отношение на съхранението. За пълнеж на всяка страничка е използвана фина силиконова вата, която да придаде приятно усещане при разлистване и допълнителна красота на цялата идея.

 

Авторски текст и презентиране на Подарък за моминско парти, книжка сърце от плат ръчна изработка:


Фантима Иванова,

E-mail: sales@decorra.eu

www.decorra.eu

 

гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А

Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

 

Facebook

https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=wZI8szhiYdY&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...