Преносимо кошче за кукла бебе, порт бебе в розово

От Фантима Иванова 28/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Ръчно изработено розово Преносимо кошче за кукли, снабдено с възглавничка и завивка е дизайнерски детски продукт, част от колекцията Decorra Kids. Мобилното детско кошче има 2 дръжки, благодарение на които лесно да се премества от едно място на друго, да се носи в ръка или на рамо като чанта.

Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина, безопасност и дълготрайна употреба. Пъстротата на вътрешната част на кошничката е постигната благодарение на шарен плат с розови рози на сива основа и различни цветни детайли.

Всички ръбове, дъно и стени на
Преносимо кошче за кукла бебе, порт бебе са подсилени с фина вата, които придават допълнителна елегантност на извитите форми, стил и завършеност на продукта.

Мобилният кош за кукла бебе може да се използва за игра от детето като събужда в него чувство на обич, грижовност, помага му да изрази своите емоции и развива неговата комуникативност.

Размери: дъно 23 х 36 см., дълбочина 12 см. и височина 26 см. Възглавничката и завивката са изработени от жълт плат в комбинация с памучна дантела. Размерите на възглавничката са 18 х 12 см., а на олекотеното юрганче са 30 х 26 см. Общата височина на мобилното кошче + дръжките е 50 см.

 

Преносимо кошче за кукла бебе е Handmade играчка от висок клас на ръчна изработка с развиващи функции и практичност. Увлича детето в самостоятелна игра, заедно с друго дете или с възрастен. Може да се ползва у дома, на вън или да служи като кош за съхранение на детски играчки. Размерите на коша са съобразни с възможността да се поставят една или две кукли, завивката, възглавничката, дрехите на куклата и любимите предмети на детето. Кошът е подходящ за използване в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове тъй като няма дребни елементи или части. 

Преносимо кошче за кукла бебе е оригинална творческа хрумка на детски подарък по повод рожден ден, имен ден, изписване, Кръщене, Коледа, Нова година и други поводи. Може да се пере ръчно или машинно при 30-40 градуса с щадяща центрофуга. Гладенето с ютия е възможно при умерена температура.


Преносимо кошче за кукла бебе, порт бебе в розово е чудесен подарък за момиче, който може да се съчетае с кукла бебе, предмети декупаж, развиваща детска книжка, декорация за стая, касичка, специална хендмейд детска картичка и други детски игри и аксесоари, изработени от подобни платове, материали или цветова гама.
 

Авторски текст и презентиране на Преносимо кошче за кукла бебе, порт бебе в розово:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Loading...