Шарени Великденски идеи за украса и декорация

От Фантима Иванова 15/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Цветна комбинация от продукти, благодарение, на които обстановката по време на празника изцяло ще се промени. Можете да избирате елементи, да комбинирате продукти, изработени с различна техника докато направите онази композиция, която най-много се доближава до Вашата идея за украса и декорация на дома за Великден. Великденските акценти могат да бъдат разлчини според материала, от който са направени, според мястото където ще се поставят, според техниката по която ще се изработят и др. Ето 5 шарени Великденски идеи за украса и декорация, представени в една обща линия:

 

- Великденска картичка със зайчета, която може да се постави в рамка и да се ползва като алтернатива на мини картина. Картичката е изработена по специална технология, благодарение на която е постигнато етежирането и 3Д визията. При оформяне на цялостната композиция са използвани малки шаблончета, цветни картони, а оформянето на цялата композиция и позиционирането е направено с помощта на пинсета с особено внимание и точност, за да не се получи изкривяване.

 

- 4015-PP. Великденски Заек от плат, ръчно изработен така че да може да става и за декорация на дома и за игра от децата. За направата е използван памучен плат, а силиконовата вата за пълнеж е с доказуем произход за качество и безвредност. Играчката зайче може да се гушка от детето и да се носи в ръчички по време на разходка или сложена в детската количка. Поддържането на Великденският заек от плат става чрез пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

- 4071-PP. Декоративна дъска Зайче с Великденски яйца, изработена с техника декуаж, бои и лакове на водна основа. Салфетната техника на изработка придава интересни картинни елементи и създава уникален продукт за декорация на дома, витрина на търговски обект по време на Великден. Дъската може да се почиства с помощта на влажна или мокра кърпа без опасност да се развали лаковото  покритие. Обръщаме Ви специално внимание, че декоративната дъска не е подходяща за ползване по предназначение и рязане на хляб или други продукти.
 

- 4072-PP. Великденско яйце от филц резеда е интересен начин да създадете едно Великденско дръвче у дома като го накичите с различни на цвят яйчица. Благодарение на гайката в горната част освен на върбова клонка, мекото яйце от плат може да се сложи на врата, с помощта на вакуум с кука на прозорец или на друго място.

 

- 4024-PP. Великденска Кокошчица мини е малко допълнение към цялостната великденска идейна концепция и украса. Великденската кокошчица може да се аранжира заедно с боядисаните истински яйца на масата в панерче или да се постави на желано място. Мека на допир и изработена от плюш, кокошчицата може да се пере на ръка при 30 - 40 градуса.
 

Всички продукти са изработени без компромис за качество и с гаранция за дълготрайна употреба. Великденската колекция на Decorra HandMade можете да разгледате тук: http://decorra.eu/Velikden

 

Тук ще намерите атрактивни продукти ръчна изработка за Великден, с които да украсите дома, офиса, заведението или търговския обект. Ще можете с лекота да аранжирате витрините и регалите с текстилни декоративни фигури и да добавите Великденски акцент чрез кокошка от плат, подложки за сервиране, Великденско зайче и морков от плат, рисувани яйца, висулка от дърво с декупажно кракле или друго. Шарени Великденски идеи за украса и декорация можем да изпълним по индивидуален проект предвид Вашите предпочитания и желания.

 

Вашите въпроси и запитвания можете да изпращате на имейл sales@decorra.eu или чрез формата за запитавания, озглавена "ПИШЕТЕ НИ!"

 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=ZZo1TQr_uZw&feature=youtu.be

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

 

Остави коментар

Loading...