Шаро и приятели - куче от плат, плетено куче и кубче ръчна изработка

От Фантима Иванова 13/04/2018 0 Коментари Handmade творчество,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Шаро и приятели - куче от плат, плетено куче и кубче ръчна изработка,  които са шарени, закачливи и весели. При създаването на тази бебе и детска линия заложихме на това, че малчуганите обичат кученца и често има случаи, преди да стигнат определена възраст вече да искат да имат кученца за приятели. Мама често казва, че куче ще има, ама другия път, защото истинското куче си е голяма грижа и ангажимент...

 

Вложихме всички усилия, талант и вдъхновение и сътворихме бандата на Шаро по такъв начин, че за всяко дете да има поне по едно забавно кученце. Ето какво изработихме специално за Вас и Вашите деца:

 

- Кубче от плат със закачливи картинки, наситени цветни детайли и закачливи гайки, подходящо за бебешката количка, за закачване над кошарата или детското легло, както и за многократна игра на пода. Предимство на кубчето от плат е, че провокира желанието на бебето за самостоателна игра, пере се на ръка или в пералня и след това отново е готово за игра.

 

- Кученцето от плат има малки и удобни размери, за да се постави до възглавничката по време на сън, в детската количка при разходка на вън, а по време на периода на никнене на зъбките спомага за облекчаване на болката и дразненето, защото може да се гризва опашката, ухото, дори крачетата. Жълтото сърчице и панделката са един завършек на външния вид и по никакъв начин не пречат на играта с детето. Поддържа се лесно с пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

- Дакелчето е изработено от меки и наситени цветове прежда, които освен че радват малкото дете спомагат да се изучават и цветове. Дакелчето е изплетено на една кука и си е малко гимнастик, защото има издължено телце и лесно се носи в детските ръце. Освен за разходка и занимание по време на път, играчката от прежда е верен приятел и в игрите у дома. Поддържа се лесно с пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

- Кученцето ключодържател не само, че е практично решение за откриване на ключовете на малкия ученик, но и може да служи като украса на детската раница при тръгване на ясла или градина. Поддържа се лесно с пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

Основното, на което заложихме при оформяне на тази продуктова линия беше качеството, практичността, функционалността на всеки отделен детски артикул и опцията за самостоятелно ползване или съчетание в комплект според възрастта.

Всички продукти с тема куче могат да служат за украса и декорация на детската стая, а също и като спомен от детството. Ако имате предпочитание за друг размер и модел куче, което да има повече опции за игра и това е възможно да се направи.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu или тук на ЛС.

 

Ако искате да сътворим една банда на Шаро в други цветове сме на Ваше разположение.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
Decorra YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=RyxDnDF7S-c

 

Остави коментар

Loading...