Текстилен калъф за очила с плат агънца

От Фантима Иванова 19/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Текстилен калъф за очила с плат агънца е част от колекцията с модни аксесоари на Decorra HandMade. Състав на плата памук-полиестер с отлична здравина и плътност. Калъф за очила Агънца е отлично решение за подарък или за лично ползване ако харесвате белите и черните агънца, а някои дори им казват овчици. Няма как има и зодия Овен, представителите на която често получават подобен тематичен подарък за някои друг празник.

Тази текстилна калъфка за очила е практично решение за подарък на жена. Отлична идея на ръчно изработен подарък по повод рожден ден, имен ден,Коледа, Нова година и др. Изработен е от платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура. Двете страни на калъфа имат различна визия в следствие на това, че плата е шарен и с различни детайли.

 

Текстилен калъф за очила с плат агънца е интересен като форма и за допълнителна красота е добавено оранжевото като цвят.  Лек, удобен, и атрактивен, Текстилен калъф за очила с плат агънца, може да се използва и като несесер за дамска чанта, калъф за мобилен телефон, както и калъф за гримове. Благодарение на плътността на стените на калъфа, няма опасност да се надраска повърхността на стъклата на диоптричните ви или слънчеви очила. Висококачествена ръчна изработка и изразена функционалност. Размерите на Калъф за очила Агънца са ширина 10 см., височина 19.5 см.
 

Текстилен калъф за очила с плат агънца успешно може да се комбинира с други артикули, изработени от същия плат или подобни платове и десени, продукти от дърво, подвързия за книга, и книгоразделител Агънца, брошка от ципове агънце, текстилен ключодържател агънца, клъч портмоне агънца, несесер за гримове, стенен часовник, декоративна овчица и др.
 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, с които поднасянето на подаръка да стане наистина интересно и запомнящо се.
 

С Decorra всичко има завършен вид!

Цената на Текстилен калъф за очила с плат агънцае: 17.60 лв.

Срок за изработка: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Текстилен калъф за очила с плат агънца:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...