Томбола от Фейсбук играта на Декора - магазин за подаръци ръчна изработка

От Фантима Иванова 16/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,Онлайн пазаруване.Съвети,

От тази статия и вградено клипче ще научите как изтеглихме името на печелившия участник от томболата на играта Decorra HandMade става на 3 години и ще Ви почерпя с по едно парче виртуална торта.

При провеждането на самата Томбола от Фейсбук играта на Декора - магазин за подаръци ръчна изработка, заложихме на своя индивидуален подход и стил. Всички талони написахме на ръка, за да се запознаем индиректно с всеки от Вас, отделил от своето време, за да стане част от нашия празник. Верни на себе си, използвахме прозрачна плексигласова кутия, в която сложихме всички талони с имена.

Оформихме един тематичен и семпъл декор и се заехме за същинската част на томболата. На случаен принцип изтеглихме името на един от Вас, който ще се радва на ръчно изработената играчка кенгуру и годишен абонамент за списание "Кенгуру", наш медиен партньор.

На финала се получи кратко видео клипече, което споделяме и на Вас, за да се почерпите с по едно парче виртуална торта и да се радвате, на това което направихме по случай нашия рожден ден.
 

Вярваме, че за да вървим напред и нагоре, трябва взаимно да се уважаваме, ценим и подкрепяме!
 

Благодарим Ви за активното участие, за хубавите пожелания и затова, че споделихте с нас емоциите на празника!
 

Очакваме Анито Александрова да се свърже с нас, за да уточним как да предоставим наградата!
 

До нови срещи! Очаквайте КОЛЕДНАТА ни игра, която ще стартираме след около две седмици.
 

от екипа на Decorra HandMade - www.decorra.eu
 

Авторски текст и презентиране на Томбола от Фейсбук играта на Декора - магазин за подаръци ръчна изработка:
Фантима Иванова

 

Остави коментар

Loading...