Уникален подарък за Свети Валентин с котенце

От Фантима Иванова 22/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Уникален подарък за Свети Валентин с котенце, подходящ за момиче или за жена.

Когато разработвахме тази уникална идея, заложихме на еднаквият стил на картинките, еднаквият цвят на женското котенце и на възможността да се съчетаят в комплект двата ръчно изработени продукта.

Преди всичко нашата цел беше да получите един наистина неповотрим вариант на подарък, с който да зарадвате една влюбена жена.

Пано котета
 

Двустранно декорирано пано за окачване на стена с размери 15 х 15 см. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж на лицевата страна с допълнително подсилване на цветовете. Гърбът е направен с бяла безвредна боя и червени пръски.
 

Паното е част от специалната продуктова гама Decorra "Специално за теб" и може да се комбинира с часовник за стена със същото изображение, с текстилна играчка коте, квилинг картичка или друго. 
 

Пано котета е Идеално решение за подарък за рожден ден или Свети Валентин на хора, които обичат котки, за декориране на детската стая, за украса на дома, за детски център, за зоо магазин за домашни любимци, като декорация на детски кътове, детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др.

Картичка с коте в подаръчна торбичка 

Поздравителна картичка коте в подаръчна торбичка 3D е 100% Ръчно изработена и част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Уникална техника на изработка и 3Д визия, с която подаръка на Вашата любима ще има завършеност и стил.

Поздравителна картичка с коте в подаръчна торбичка
е оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл, цвят или мотив. Например - дамски портфейл от плат с огледало, клъч портмоне от плат с котки, подвързия за книга с котки, декорация за дома, продукти и аксесоари Home Decor, свещи, калъф за телефон с котенца, несесер, ключодържател с коте, чанта плетиво, бижута от прежда и др. модни аксесоари. Размерите на картичката са 15 х 10.5 см.
 

За основа на Поздравителна картичка с коте в подаръчна торбичка е използван бял картон, допълнително декорарин с розова дизайнерска хартия, 3Д наслагвани цветни елементи и котенже в подаръчна торбичка. Картичката има отваряне нагоре и лесно може да се надпише. Поставена на по-далечно разстояние поздравителна картичка с коте наподобява една истинска жива картина. Предлага без хартиен плик.

Картичката е УНИКАТ и не може да се изработи повторно, а Пано котета може да се повтори!


Авторски текст и презентиране на Уникален подарък за Свети Валентин с котенце:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...