Занимателна детска чанта с кукла БЕБЕ момиче

От Фантима Иванова 17/01/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Ръчно изработена Занимателна детска чанта с кукла БЕБЕ момиче, снабдена с възглавничка, вградена завивка и дрешки, част от колекцията Decorra Kids. Уникална ръчно изработена креативна игра, благодарение на която детето може да играе самостоятелно или с някой друг.
 

Мобилната чанта с кукла бебе е детска занимателна игра, която може да бъде с детето на всякъде, тъй като е снабдена с дръжка. Всички ръбове, дъно и стени на чантата са подсилени с фина вата и придават допълнителна елегантност.
 

Играта с куклата, чиито ръчички са раздвижени събужда в детето чувство на обич, грижовност, помага му да изрази своите емоции и развива неговата комуникативност. Размери на чантата 25 х 29 см. и височина на куклата 27 см. Възглавничката е с велкро лепенка и може да се маха.
 

Дрешките на бебето - гащеризон, гащички, лигавче и шапка боне се съхраняват в отделен едва забележим джоб-гардероб. Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина, безопасност и дълготрайна употреба. С помощта на дрешките игрите стават анимирани и пряко свързани с бебешкото ежедневие - хранене, преобличане, смяна на памперси, разходка в топлите дни и др.
 

Занимателна детска чанта с кукла БЕБЕ момиче е Handmade играчка от висок клас на ръчна изработка с развиващи функции и практичност. Увлича детето в самостоятелна игра и може да се ползва у дома или на вън. Размерите на чантата са съобразни с възможността да се носи в ръка или на рамо подобно на чантата на мама.
 

Креативната чанта с кукла бебе е подходяща за използване в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове тъй като няма дребни елементи или части. Една оригинална творческа хрумка на детски подарък по повод рожден ден, имен ден, изписване, Кръщене, Коледа, Нова година и други поводи. Може да се пере ръчно или машинно при 30-40 градуса с щадяща центрофуга. Гладенето с ютия е възможно при умерена температура.
 

Авторски текст и презентиране на Занимателна детска чанта с кукла БЕБЕ момиче:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...