Зелена Коледна приказка - свещ елха, ботушчета за прибори, Коледен панер, картичка зимен пейзаж

От Фантима Иванова 16/12/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,


Зелена Коледна приказка - свещ елха, ботушчета за прибори, картичка зимен пейзаж, разработена специално за украса и декориране на Коледната или Новогодишната празнична маса. Помислихме и за варианта, при който тези продукти толкова много са Ви харесали, че може да Ви се прииска да зарадвате Ваши близки или приятели. Ето защо, направихме подходяща Коледно - Новогодишна картичка "Зимен пейзаж", която да бъде красивото допълнение на подаръка.

Нашите Коледни идеи ръчна изработка, с преобладаващ цвят бяло и зелено са лесна и бърза декорация на Коледната маса.

ТЕКСТИЛНО БОТУШЧЕ С КОЛЕДНА ТЕМА за подреждане на прибори

За сервирането може да използвате традиционната салфетка, върху която да бъде ботушчето от плат. Вътре в него да са приборите за хранене, а в страни малко подаръче с късметче за човека, който ще бъде на това място. Ботушчето е направено от Коледен плат със състав 100 % памук и може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Размерите са универсални - 8,5 х 11,5 см. и освен върху салфетката от хартия, може да се сложи от дясната страна на бялата чиния.

Ето още няколко идеи как да използвате Коледното ботушче:

1.1. за слагане на късметче;

1.2. за слагане на паричен подарък;

1.3. за украса на помещението, прозореца или детската стая;

1.4. за лакомства и бонбони за децата.

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНА СВЕЩ ЕЛХА С ПРИЯТЕН АРОМАТ

Ръчно изработена свещ във формата на зелена елхичка е лесен начин за освежаване на подредбата на масата. Освен това има малки размери - 8 х 6 см. и приятен аромат. Ръчно изработена, Свещ Елха е интересно решение за декорация на празничната маса за Коледа или Нова година. Изработена във форма на елха, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. 
 

Ето още няколко идеи и приложения на ръчно изработената свещ Елха:
 

2.1. за украса на празничната трапеза у дома;

2.2. за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor:

2.3. за аранжиране на тематични празнични маси в ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др.

2.4. за украса в офис, СПА център, хотел и др.;

 

2.4. идея за размяна на детски малки подаръци и сувенири в училища и детски градини.

Свещ Елха създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. Една оригинална хендмейд идея за Коледен подарък на близки, приятели или роднини и може да бъде превърната в нещо по-голямо ако я комбинирате с продукти с коледна тематика като албум за снимки, Коледни картички, ръчно изработен Коледен сапун облечен с вълна по метода на плъстенето, декоративно Коледно пано за украса, текстилна елха за декорация, коледни фигури от плат и др. Размери на свещ елха със странични ръбчета 8 х 6 см., при височина 3 см. и размери на основния модел 7 х 7 см., при височина 2 см.

 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

ПРАЗНИЧЕН ПАНЕР БЯЛА ЗИМНА ПРИКАЗКА

Ръчно изработен Празничен панер Бяла приказка е подходящ за лакомства и бонбони, част от коледната колекция Decorra Christmas Home. Този текстилен мек панер е уникален Handmade аксесоар за празничната маса, който може да се ползва през целия зимен период, Коледа, Нова година. Има две лица, от които едното е с тематични елементи - елхички, шподаръци и звездички, а вътрешната едноцветна страна е зелена. Панерът от плат има цилиндрична форма с диаметър на дъното 15 см. и максимална височина 16 см. Коледен панер за лакомства, бонбони, хляб, дребни сладки, меденки и др. е изработен от плътен зелен плат със състав памук - полиестер в комбинация с шарен коледен памучен плат от вън. Благодарение на пълнежа от силиконова вата всички стени са добре оформени и стоят изправени без опасност да се огъват когато се пълни панера. Прането на панера може да става на ръка или в пералня на 30-40 градуса. Размери: диам. 15 см., в. 16 см.

Веселите подаръчета и елхички създават допълнителна празнична атмосфера и провокират апетит за хранене. Оригинален начин да подредите и аранжирате масата за Коледа, Бъдни вечер или по време на зимните семейни празници, ако към панера добавите продукти, изработени със същия плат, с близка цветова гама, същото или близко предназначение и функции като коледна картичка, коледно еленче, декорация с декупаж, карвинг свещ и др. Празничен коледен панер е подходящ за използване у дома в гостната, кухнята, трапезарията, както и в търговски обекти за декорация на витрина в магазин за топла и студена кухня, заведения за бързо хранене, пекарни и др. Оригинална и практична идея за подарък на жена по повод Коледа или Нова година.

КОЛЕДНА КАРТИЧКА КЪЩИЧКА В ГОРАТА, зимен пейзаж

Коледна картичка Къщичка в гората е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху цветен картон в комбинация с дизайнерска хартия и изкуствено заскрежаване на покривчето на къщичката.Картичката има правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. Коледна картичка Къщичка в гората показва красотата на зимните празници с помощта на елхички, къщичка, оформени в зимен пейзаж.Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван картон в цвят зелено. Небето в син цвят е направено със специална синя боя, рисувано на ръка. Размери: 10.5 х 15 см.

Авторски текст и презентиране на
Зелена Коледна приказка - свещ елха, ботушчета за прибори, Коледен панер, картичка зимен пейзаж:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...