Бебешки комплект за Кръщене на момиче - играчка от плат, кутийка за бебе съкровища

От Фантима Иванова 17/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Бебешки комплект за Кръщене на момиче - играчка от плат, кутийка за бебе съкровища, картичка ръчна изработка, които могат да се изработят в различни цветове и комбинации. Отлично решение за подарък на момиче за Кръщене. Всеки детски артикул е изработен по индивидуален проект, съобразен с това да бъде в синхрон с останалите. Разбира се, тази Бебешка линия може да се надгради е още други детски артикули като албум за снимки, мека играчка от плат, плетена диадема от прежда, лента за коса, бебешки съкровища в картонена кутийка - за пъпче, за зъбче, за косичка.
 

Ръчно декорирана Мини бебешка кутия за момичешки ценности, част от колекцията Decorra Kids Baby. Може да се използва за съхранение на най-ценните неща, свързани с раждането и отглеждането на детето, а също така за поднасяне на златно или сребърно украшение за кръщаването. Фина, нежна Мини бебешка кутия за момиче е декорирана с техника декупаж на капака и има нежна панделка за акцент. Останалите части са боядисани с безвредна боя на водна основа и лаково покритие за блясък и красота. Външни размери 8 х 8 х 4.5 см., вътрешни размери 6 х 5 см., при височина 4 см. Мини бебешка кутия за момиче е уникален хендмейд подарък за бъдещата майка, която да съхрани в кутийката пъпната връв на детето, първото паднало зъбче, кичура коса и кръстчето от кръстницата на кръщенето, както и други мини вещи или сувенири със сантиментална стойност. Капачето се затваря с похлупване, без допълнително заключване.
 

Зайчето от плат е напълно в тон с останалите детски продукти и няма дребни или опасни за здравето елементи. Има компактни размери, може да се носи в ръка или да се гушне от детето преди сън. Шалчето с цветето е подвижно и може да се свали по преценка на майката. Играчката е подходяща за пране при 30 - 40 градуса.
 

Картичка за Кръщене на момиче е 100% ръчна изработка част от колекцията с продукти Decorra Kids. Това мини картонено бижу е атрактивно допълнение към подаръка на всеки мъник по повод раждане, прохождане, кръщене, рожден ден или имен ден. Картичката е едно оригинално допълнение към конкретен продукт с една обща тема, детайл или мотив към албум за снимки, кутия за бебешки съкровища, текстилна фигура, мека играчка от плат в син цвят, кукла за момче ангелче, детски моден аксесоар и др. За основа на картичката е използвана дизайнерска хартия, върху която са апликирани декоративните елементи и мини перлички. Картичката се предлага без хартиен плик.
 

Авторски текст и презентиране на Бебешки комплект за Кръщене на момиче - играчка от плат, кутийка за бебе съкровища:
 

Фантима Иванова,
тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=Yy29fod8FVI&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...