Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища ръчна изработка

От Фантима Иванова 15/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища е идея за Кръщене и отлично решение за подарък на новородено бебче. Благодарение на това розово вълшебство на Бебешко албумче дневник за първата годинка с паспорт за отпечатъци и обектива на фотографа, ще уловите всяка усмивка на Вашето момиченце, и ще я запазите в снимки. Формата на албумчето е квадратна и има множество малки тагчета, на които да се запишат оригинални думи, по време на отглеждането.
 

Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища ръчна изработка е нов модел, при който има 12 листа по един за всеки месец, на които могат да се залепят общо по 4 снимки на лист или 48 бр. за целия период. Албумчето за момиче има самостоятелни и подвижни бели вложки, на които да запишете бебешките постижения за всеки месец. Така няма опасност да пропуснете нещо, защото можете да го запишете на момента. Всички тези 12 вложки са съхранени на отделно място - джоб, който се закопчава с магнитче. На последната страница има място, където е поставено паспортче за отпечатъци - ръчичка и краченце. Още една нова идея, добавена от нас.


Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища ръчна изработка за момиче е оригинален начин да изразите своето специално отношение към детето и да запазите важните моменти от неговото отглеждане. Албумчето за момиче е ръчно изработено от висококачествени материали, картон, дизайнерска хартия, декоративни елементи и метални ъгълчета, за да Ви гарантират непрекъснатото и безпроблемно прелистване на страничките. Предлага се в кутия, което е удобство ако Вашата идея е да направите подарък. Важните моменти, свързани с раждането на детето като записване на неговата дата на раждане, име, тегло, ръст, очи и др., можете в паспортчето, което се намира на първата страничка заедно с множество малки тагчета от дизайнерска хартия. Всяка страница има различни цветни дизайни и сгъвки, които наподобяват ветрило като се постави в отворено положение.
 

Идеята за правилното съхранение на Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища, ни накара да направим подходяща ръчно изработена картонена кутия в розово. По този начин не само, че бебешкото албумче ще е на винаги скрито и безопасно място, но и ако решите да зарадвате някоя майка с персонален подарък за нейното бебе, ще бъдете улеснени от гл.т. на външния вид и опаковането.
 

Бебешко албумче за първата годинка на момиче може да се направи с различни варианти на оформяне на страниците, да се добавят кутийки за бебешки съкровища, папка за съхранение на кръщелното или идеята да се надгради с цялостна концепция за кръщенето или продължението с направата на бебешко албумче за първия рожден ден.
 

Кутийките с бебешки съкровища са общо четири и всяка от тях има надпис какво трябва да се постави вътре в нея. Картонена кутийка за пъпче, кутийка за зъбче, кутийка за косичка, косичка за гривничка. Всяка кутийка и по-голямата за тяхното съхранение са разработени строго индивидуално, 100 % ръчна изработка без ползване на готови варианти за декориране.
 

Допълнително цялата идея може да се доработи като се прибавят подходящо украсени и декорирани църковни свещи за ритуала, както и а други дребни сувенирчета, подаръци за гостите на Кръщенето и др.
 

Цената на продуктите е както следва:
- албум за момиче с кутия 95.00 лв.
- бебешки съкровища с твърда кутия 40.00 лв.


 

Комплекта може да се изработи персонализиран, с други материали и дизайни за момче или за момиче за 10 - 15 работни дни.
 

При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва и ни пишете на имейл sales@decorra.eu.

Авторски текст и презентиране на Бебешко албумче дневник за първата годинка и бебешки съкровища ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=UBvWX8ASyvk&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...