Идеи за осми март на поздравителни картички с цветя за жена

От Фантима Иванова 03/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,


Вертикални, хоризонтални, квадратни или нестандартни като форма, поздравителни картички с цветя за осми март или за рожден ден на жена. Интересни цветни решения и допълнения към дамският подарък ръчна изработка.

Всяка картичка носи своето послание към жената, на която ще бъде подарена. Бутикови, уникални и неповторими като нея, картичките са част от колекцията продукти Decorra Holiday "Специално за теб!". Тези ръчно изработени поздравителни картички са интересна идея за окончателно оформяне на подаръка за жена. Всяка картичка сама по себе си има отваряне нагоре освен ако не е с нестандартна форма и различно отваряне. Поставена на равна повърхност, маса, бюро или рафтче поздравителната картичка придава настроение и усещане за красота.

За направата са използвани бял или цветен картон и множество цветни елементи, етажирани във височина, за да се постигне богата обемна визия. Размерите могат да бъдат 10.5 х 15 см. или 12 х1 2 см. Картичките се предлагат с целофанова опаковка, без допълнителен хартиен плик.
 

Дамските картички могат да бъдат с различни цветя - рози, макове, маргаритки, лалета, минзухари и др. Декорацията на лицевата страна придава ефект на представянето и визията, тъй като е обемна, още триизмерна. При класическият хоризонтален, вертикален или квадратен размер сгъвката е направена така, че погледната в профил картичката да има т.нар. "А" - форма, още колибка. Гарантирано качество на изработка и неповторимо излъчване.

Всеки модел поздравителна дамска картичка може да послужи като допълнение към букета с цветя или подаръка за осми март, рожден ден имен ден или друг повод, на любимата жена.  Предвид спецификата на ръчна изработка и линията Decorra HandMade към всеки модел картичка може да се направи успешнп съчетание в тематичен комплект заедно с табакера за цигари, калъф за очила, бижута, кутия за скъпоценности и бижута, както и други изделия от плат с близка цветова гама като клъч портмоне, портмоне с огледало за жена, подвързия за книга, албум за снимки и др.

При изработката на линията с дамски поздравителни картички са използвани висококачествени материали и лепила на утвърдени в бранша за хоби материали, търговски марки. Ръчно изработена и декорирана, всяка поздравителна луксозна картичка за жена е Вашият личен начин да поднесете своите пожелания за празника на любимата майка, жена, приятелка, близка или роднина.
 

Можете да избирате между материи, да съчетавате продукти, изработени с различни техники от плат, дърво, хартия, картон, козметика, сапуни, свещи, картина и др., за да направите своята идея за подарък реалност.

С Decorra HandMade всичко има завършен вид!

Авторски текст и презентиране на Идеи за осми март на поздравителни картички с цветя за жена:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...