Играчка снежен човек от плат и картичка Коледен подарък

От Фантима Иванова 05/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Играчка снежен човек от плат и картичка Коледен подарък
 

В това кратко клипче ще Ви покажа как два продукта, които са ръчна изработка могат да бъдат идеалния подарък за дете по повод Коледа или Нова година.
 

Играчка снежен човек от плат и картичка за подарък
 

Снежният човек е текстилна декоративна играчка с декоративни ангелски крилца и червена звездичка от плат с коледна тема. Част от продуктова линия Decorra "Специално за теб", декоративния снежен човек може да се използва за декорация или украса по време на зимните празници в детски центрове, у дома, в търговски обекти, за аранжиране на витрини в магазини и търговски обекти, за игра или акцент в детската стая.

Тази деко играчка е приятна за гушкане и игра, но при наблюдение от възрастен, тъй като ръчичките са зашити с копченца. Коледният Снежен човек е изработен от 100 % памучни платове и силиконова вата с гарантирано качество за безвредна употреба от деца. Може да се пере на ръка или в машина при 30 - 40 градуса.
 

Картичка с обемна визия и декорация направена чрез етажиране на елементитe, за да се получи нежна зимна картина. Елхичките са повдигнати по специален начин, за да се получи 3D визия.
 

Текстилни коледни флагчета, знамeнца, наподобяващи пъстър детски гирлянд от плат. Висококачествена изработка на гирлянд от триъгълници, с който може да се украси и декорира детска стая, детски кът, детски център, детска градина и др. детски заведения и магазини за детски стоки. Уникална творческа идея за домашен декор по време на Коледа и Нова година, а също атрактивен подарък за деца. Всеки триъгълник е с размери 19 х 17.5 см., а цялата дължина на гирляндата е 2.5 м.  
 

Авторски текст и презентиране Играчка снежен човек от плат и картичка Коледен подарък:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=UKVvQtLft3Q&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...