Какво значение има времето щом става въпрос за обичане

От Фантима Иванова 13/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Какво значение има времето щом става въпрос за обичане, би казал всеки, който е способен да обича. А да покажеш своята обич начини има много. Малко фантазия, малко желание е всичко става лесно.

Понякога само едно цвете или усмивка е достатъчно мил жест на внимание, от който също следва усмивка.

За любимите хора не е нужно да се чака конкретен ден, празник или повод, за да се достави радост. Специално обаче за влюбените нежни половинки, ние имаме готово решение за подарък с код любов.

Дали ще е слънчево или дъждовно, за подаръци винаги време има.

ОРИГИНАЛНА ИДЕЯ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН
 

2015-РР. Подвързия за книга Любовен чадър - http://decorra.eu/Sveti…/Podvarziya-za-kniga-Liuboven-Chadar

Ръчно изработена Подвързия за книга Любовен чадър е подарък, който ще остави трайни следи във всяко женско сърце. Атрактивна визия, висококачествена ръчна изработка, практичен и оригинален подарък.

Едно смело и интересно дизайнерско решение за изработка на подарък за Свети Валентин. Тази текстилна дреха може да се използва за обличане на книга, тетрадка или бележник, тъй като от вътрешната страна има мини джоб за поставяне на допълнителен книгоразделител, визитка, а в горния край има ухо за закачване на химикал или очила.

 

Лицевата страна на калъфа е с ръчно направена рисунка с водоустойчиви бои, а гърба е комбинация от сини рози и синя лента с бели точки. Тази текстилна дрешка за книга е направена от 100 % памучни платове подсилени със силиконова вата и може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Подходяща е за гладене с ютия при умерена температура, без да има опасност от повреждане на рисунката.


2019-РР. Картичка СИН Любовен Чадър - http://decorra.eu/Kartichka-sin-lyuboven-chadar

100 % Ръчно изработена, Картичка СИН Любовен Чадър е част от серията продукти Decorra "Специално за теб", благодарение на която ще направите своя подарък напълно завършен. Романтична рисунка на влюбена двойка, която се крие от любовния дъжд и сърца. Предлага се без хартиен плик. Изработена по уникален начин, картичката съчетава няколко техники - апликиране, рисуване, лепене, декорация чрез хартия и дантела.
 

Картичка СИН Любовен Чадър е закачлива Handmade празнична картичка, в Романтичен Арт стил и има размери 10,5 х 15 см.
 

1030-MB. Ключодържател Сини цветя - http://decorra.eu/Kliucodarjatel-sini-cvetya


Ръчно изработено, част от Колекцията продукти Decorra Lady, декоративно сърце с връзка и метална халкичка за ключове, което освен като ключодържател може да се използва за украса на дамската чанта. За направата на Ключодържател Сини цветя са използвани 100 % памучни платове с наситени цветни детайли и приятни форми.


Атрактивен, практичен и универсален подарък за всяка жена, майка, любима или дъщеря по повод рожден ден, имен ден, Цветница, 8 -ми март, Коледа или друг празник. Висококачествена ръчна изработка, красива визия и практичност при оформяне на подарък ръчна изработка за жена. Може да се комбинира с продукти от същия плат, с продукти декупаж, кутия за бижута, часовник гривна, обеци, пръстен, подвързия или калъф за книга, калъф за GSM, калъф за очила, сапун с бяла роза, свещ и др.

Идея и Авторски текст:


Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...