Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица

От Фантима Иванова 10/01/2019 0 Коментари


Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица, част от колекцията с модни аксесоари на Decorra HandMade. Състав на плата памук-полиестер с отлична здравина и плътност. Калъфът за очила с бродерия е отлично решение за подарък или за лично ползване ако харесвате подобен вид мотиви, шевица и декорация. Тази текстилна калъфка за очила е практично решение за подарък на жена. Отлична идея на ръчно изработен подарък по повод рожден ден, имен ден,Коледа, Никулден, Нова година и др. Изработен е от платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура.

Двете страни на калъфа имат различна визия и от едната стърана е с шевица, а от другата страна има допълнително малко джобче, в което да се поставят визитни картички, бележки или карти за пазаруване и отстъпки.


Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица и мотиви е интересен като форма и практичен аксесоар. Лек, удобен, и атрактивен, Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица може да се използва и като несесер за дамска чанта, калъф за мобилен телефон, както и калъф за гримове. Благодарение на плътността на стените на калъфа, няма опасност да се надраска повърхността на стъклата на диоптричните Ви или слънчеви очила. Висококачествена ръчна изработка и изразена функционалност. Размерите на Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица са ширина 10 см., височина 19.5 см.

Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица успешно може да се комбинира с други артикули, изработени от същия плат или подобни платове и десени, клъч портмоне с бродерия на българска шевица, подвързия за книга с шевица, разделител за книга с шевица, ключодържател и др.

Авторски текст и презентиране на Калъф за очила с ръчна бродерия на българска шевица:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu


гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...