Мъжете са щедри с подаръците по празници

От Фантима Иванова 07/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Handmade свят,

На гости на Радио Варна по повод празника на жената и подробностите за това какви подаръци за жена са подходящи и търсят мъжете, за да зарадват половинките си.

 

Фантима Иванова е млада, чаровна и амбициозна. От тези хора, до които се чувстваш приятно в уютна компания. Тя  създава красота, чрез която можем да се издигнем над проблемите, за да попаднем в празничния свят на подаръците. И макар че някои от произведенията в китния й бутик за декорация на булевард „8-ми Приморски полк” са с идеално практическо приложение, те носят отпечатъка на пъстрия поглед към ежедневието ни, носят изкуството като послание, което и във временното, да оставя вечен отпечатък. Защото когато подаръкът е избран със сърце, е неизбежно да не попадне в сърцето на този, на когото е даден.

 

Ваня Славова разговаря с нея за това, което се търси в навечерието на 8-ми март:

 

- Предимно нещата, които се търсят са с изключително голяма практическа насоченост. Това са различни модели на подвързии, в предпочитание с рисунка, тематична декорация. Модели портмонета, които най-вече са предназначени за мамите, които постоянно ходят по разходки и целта е портмонето винаги да бъде на удобно място. По отношение на изделия, които са изработени с техника декупаж, продуктите са калъф за очила или табакера за цигари. Предпочита се табакера за slim цигари.

 

- Забелязвам, че вашите портмонета са доста цветни, ярки, пъстри... Може би целта е лесно да се намират в тъмната дамска чанта?

 

- Да. Донякъде това е идеята. Освен това пъстротата на платовете създава допълнително настроение и желание да бъдат носени и ползвани. Друго предимство на този вид портмонета тип клъчове е, че имат дръжка, която позволява да се прикрепи към дръжката на чантата. Целта е да не се изгуби портмонето.

 

- Говорим за дамските портмонета, но доколко са склонни кавалерите да ратворят своите портмонета, за да направят подарък за 8-ми март на своите половинки?

 

- Що се касае до подарък за жена: мъжете са много благосклонни. Дори предлагаме допълнителна услуга чрез подходяща картичка, а когато мъжете срещат трудности с посланието, ние сме насреща и помагаме с текста на картичката. Това прави подаръка още по-специален.

 

Цялото интервю с Фантима Иванова може да чуете в прикачения файл на официалния Уеб сайт на Радио Варна:

http://bnr.bg/varna/post/100942347/majete-sa-shtedri-s-podaracite-po-praznici

 

Тази информация достига до Вас благодарение на любезното съдействие на Радио Варна.

 

http://bnr.bg/varna/post/100942347/majete-sa-shtedri-s-podaracite-po-praznici

Остави коментар

Loading...