Подараци от душа и сърце, изработени от сръчните ръце

От Фантима Иванова 19/10/2017 0 Коментари Handmade свят,

Подаръците са нещо, без което не можем. Заради радосата, която дават и вниманието, с което са създадени. Ако искате да имате нещо уникално, ако искате да направите деня си по-хубав има решение.

 

При нас, в магазин Декора ще намерите всякакви идеи за подарък. На скоро разказах пред аудиторията на Радио Варна как при нас клиентите получават не само оригинален подарък, но и нещо повече. Нашите клиенти получават преживяване за цял живот. Не е необходимо с всяко влизане да бъде реализирана покупка на 100 %. Понякога е достатъчно само едно усмихнато "Здравей!", с което да зарадваш хората.

 

Доволните клиенти са тези, които се връщат при нас всеки път: при нужда, за настовение и за едно здравей!

 

Ако искате да научите за какво си говорихме, в ефир с репортерката Ваня Славова, можете да чуете записа от официалната страница на Радио Варна - http://bnr.bg/varna/post/100885609/podaraci-ot-dusha-i-sarce-izraboteni-ot-srachni-race

 

Но, най-вече не забравяйте моето послание към Вас:
- Избирайте с любов! Подарявайте със стил!

 

Всеки внимателно избран подарък стопля душата и сърцето на този, който го е получил. Повярвайте ми всичко си личи дали е подрбрано със старание и любов или е закупено първото нещо, което е попаднало в полезрението Ви за подарък. Без да влагате мисъл, емоция и необходимото внимание.

 

Ако искате да ни дойдете на гости и да се заредите с енергията на нашата красота, моля не се колебайте и на гости ни елате!

 

Адресът е същият:

гр. Варна, бул. 8-ми Приморски полк №122 - А

Магазин Декора - магазинът за хендмейд подаръци в града

Остави коментар

Loading...