1027-LS. Ароматна свещ Лавандула

1027-LS. Ароматна свещ Лавандула

Ръчно изработена, Свещ Ароматна лавандула има приятна цилиндрична форма в червени и лилави колори. Практична форма, интересна визия и успокояващ аромат, които правят този модел свещ не само практичен, но и универсален. Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на блок маси, витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor и др. Създава приятна атмосфера при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места у дома, СПА център, хотел, козметично студио и др. 

Ароматна свещ Лавандула може да се превърне в запомнящ се подарък, ако към нея добавите ръчно изработен сапун с аромат лавандула, текстилни аксесоари, дървени фигури декупаж, картина, картичка и др. 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Посочената цена важи за 1 брой!

Допълнителна информация
Материали восък, фитил
Размери диам. 5 см., в. 7 см.
Техника на изработка восъколеене
Цвят червено-лилаво
Форма цилиндър
Аромат лавандула

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1072
  • Модел: 1027-LS
  • Наличност: 1
  • 5.50 лв.

Етикети: подарък, празник, сватба, за дома, за жена, декорация, украса на дома, празнична украса

Loading...
Loading...