1010-LS. Ароматна свещ Роза

1010-LS. Ароматна свещ Роза

Ръчно изработена, Ароматна свещ Роза е изработена от розово масло и листа от маслодайна роза. Приятната цилиндрична форма, прави този модел практичен и универсален като приложение и невероятно, омайно ухание на българска роза.

Висококачествена ръчна изработка и неповторима комбинация от естествени съставки и материали. Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на сватбени блок маси, витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, висша класа порцелан, сервизи и др. Създава приятна атмосфера при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места у дома, офис, СПА център, хотел и др. 

Ароматна свещ Роза е оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите други тематични продукти с елемент роза, като козметика, текстилни аксесоари за жена, модни артикули, калъфи за очила, кутия за бижута, сапун, комплект бижута, часовник, гривна, обеци, картичка с роза и др. украшения и деко артикули. 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Допълнителна информация
Материали восък, фитил
Размери диам. 6 см., в. 7 см.
Техника на изработка восъколеене
Цвят розов
Форма цилиндър
Аромат роза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 2104
  • Модел: 1010-LS
  • Наличност: 1
  • 12.50 лв.

Етикети: подарък, празник, сватба, за дома, за жена, декорация, украса на дома, празнична украса

Loading...
Loading...