1112-РР. Бебешка картичка с джоб за пари

1112-РР. Бебешка картичка с джоб за пари

Ръчно изработена и декорирана, Бебешки картичка с джоб за пари, част от серията продукти Decorra "Специално за теб". Идеално решение за поводите, при които подарявате подарък и искате да го направите на 100 % завършен. Успешно може да се съчетае и с подарък на малко бебенце по повод изписване от родилния дом, прощапулник, Кръщене и др. поводи. Бебешки картичка с джоб за пари може да се използва напълно самостоятелно като комбинация на два артикула е един - картичка за бебе с място за поставяне на пари вместо друг предметен подарък. За основа е използван бял картон, върху който е направена декорация със салфетка, дантела и слънчогледче. Размери: 16 х 10 см.

Бебешка картичка с джоб за пари може да бъде добавена към подарък за момиченце или момченце, тъй като цветовете са универсални. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови предложения за надписването. Това картонено - хартиено изкушение е едно оригинално допълнение към сувенир или дребен подарък, към текстилна фигура, мека играчка от плат, деко пано с декупаж, часовник, сапун и др.

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде весел този ден, в който ти си роден (ти имаш имен ден)!

Да грее усмивка на твоето лице и да пърха от радост твоето сърце!

Весел празник от мен!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Бебешка картичка с джоб за пари може да се изработи повторно със същите или други материали за 5 - 7 работни дни. при интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 10 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Детски
Цвят жълт
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 428
  • Модел: 1112-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 6.90 лв.

Опции

Етикети: за дете, рожден ден, имен ден, празник, поводи, дете, бебе, за момиче, плик за пари, бебешка картичка, картичка с бебе, бебешка картичка с джоб за пари, картичка с плик за пари, моето бебе

Loading...
Loading...