1008-PPР. Бебешки албум дневник Моята първа годинка

1008-PPР. Бебешки албум дневник Моята първа годинка

Бебешки албум дневник Моята първа годинка е 100% ръчно проектиран и изработен в нежно розово. Като част от Колекцията продукти Decorra Kids Baby, албумчето за бебенце момиче успешно може да се комбинира с други детски артикули, за да стане напълно завършена серия. Бебешки албум дневник Моята първа годинка е отлична идея за Кръщене и подарък на новородено бебе. Благодарение на това розово вълшебство, снабдено с паспорт за лични данни и паспорт за отпечатъци, в едно с обектива на фотографа, ще уловите всяка усмивка на Вашето момиченце, и ще я запазите в снимки. Формата на албумчето е квадратна и има множество малки тагчета, на които да запишете оригинални думи, по време на отглеждането, както и конкретни изяви на детето. Размери, на албума 16 х 16 см., без металните рингове. Габаритни размери на кутията: 19 х 19 х 19 см., при височина 7 см.

Бебешки албум дневник Моята първа годинка е модел има 12 листа - по един за всеки месец и на всеки лист могат да се залепят общо по 4 снимки т.е . около 48 бр. за целия период. Албумчето за момиче има самостоятелни и подвижни бели вложки, на които да запишете бебешките постижения за всеки месец .Всички тези 12 вложки са съхранени на отделно място - джоб, който се закопчава с магнитче. На последната страница има място за паспортчето с отпечатъци - ръчичка и краченце. Албумът се предлага в комплект с картонена кутия, на капака, на която има декорация с пърхащи дантели в четирите края.

Бебешки албум дневник Моята първа годинка за момиче е оригинален начин да изразите своето специално отношение към детето и да запазите важните моменти от неговото отглеждане. Албумчето за момиче е ръчно изработено от висококачествени материали, картон, дизайнерска хартия, декоративни елементи и метални ъгълчета за безпроблемно прелистване на страничките. Предлага се в кутия, което е удобство ако Вашата идея е да направите подарък. Важните моменти, свързани с раждането на детето като записване на неговата дата на раждане, име, тегло, ръст, очи и др., можете да запишете в паспортчето, което се намира на първата страничка заедно с множество малки тагчета от дизайнерска хартия. Всяка страница има различни цветни дизайни и сгъвки, които наподобяват ветрило като се постави в отворено положение.

Бебешкото албумче дневник за първата годинка на бебето може да се съчетае с кутийка с бебешки съкровища, папка за съхранение на кръщелното или идеята да се надгради с цялостна концепция за кръщенето или продължението с направата на бебешко албумче за първия рожден ден.

С грижа за Вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, които да станат част от идейната концепция за завършеност на подаръка.

С Decorra всичко има специален и завършен вид!

Бебешки албум дневник Моята първа годинка може да се повтори с други или подобни материали за 10 - 15 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 16 см., в. 3 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Детски
Цвят розов
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1197
  • Модел: 1008-PРP
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 115.00 лв.

Опции

Етикети: бебешки албум за момиче, моята първа годинка, кръщене, подарък, сувенир, за дете, имен ден, бебешки албум, подарък за бебе, подарък за момиче, рожден ден, бебе, момиче, албумче, албум за момиче

Loading...
Loading...