Промоции и Игри


Купете една детска играчка или артикул на редовна цена от минимум 50 лв. и вземете по желание втори или трети детски артикул на половин цена само за периода от 15 май до 30 юни 2017 г. И това не е всичко, защото ако поръчката Ви надвишава 100 лв. ще имате и БОНУС безплатна доставка с куриер до адрес!


Да празнуваме заедно деня на детето, 1-ви юни е нашата специална оферта за всички мами и татковци, баба и дядовци, които искат да доставят радост на своите деца с неповторима хендмейд детска играчка, тиха книжка, декорация, кукла или креативна Монтесори игра. Нашата ексклузивна оферта за 1-ви юни включва изненади и много усмивки за Вас и за Вашите деца, благодарение на ниска цена и удобна доставка до дома.


Всяка наша ръчно изработена играчица е напълно безвредна и безопасна за здравето на Вашите деца. Създадена е с огромно желание, старание и любов от сръчните ръце на майстора, а качеството е на най-високо ниво по оценка на нашите лоялни клиенти от България и чужбина.


***


Общи условия


Всички промоционални кампании, обяви за намаления, специални оферти с големи ценови намаления, тематични игри и др. аналогични активности, се организират за определено време от фирма “Декора Крейт” ЕООД, собственик на HandMade Интернет магазин за подаръци www.decorra.eu и Магазинче за подаръци и сувенири на адрес гр. Варна, бул. "8-ми Приморски полк" №122-А.

 

Тези маркетингови активности имат за цел да популяризират определени продукти, група продукти или продуктови решения, да привлекат вниманието на клиентите по атрактивен начин, да стимулират тяхното желание и действие за покупка, както и да дадат възможност на ДА ЗАКУПИТЕ ХАРЕСВАНИ И ЖЕЛАНИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ И АРТИКУЛИ С 50 % НАМАЛЕНИЕ + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100,00 ЛВ., при по-добри условия за доставка или получавайки предметни награди, промо кодове за отстъпки и подаръци. 

Правила и условия за участие:


Независимо от това дали сте нов клиент или не, Вие имате право да се възползвате от ЕКСКЛУЗИВНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да закупите 1 детски артикул на редовна цена от минимум 50,00 лв. и можете да вземете втори на половин цена ако е част от колекцията Decorra Kids:


- Детски играчки - http://decorra.eu/Za-Deteto/DECO-Igrachki


- Креативни игри - http://decorra.eu/Za-Deteto/Kreativni-Igri


- Бебе комфорт - http://decorra.eu/Za-Deteto/Bebe-Komfort


- Декорация за дете - http://decorra.eu/Za-Deteto/Decoracia-Dete


- Детска мода, Фиби, ленти за коса - http://decorra.eu/Za-Deteto/Detska-Moda


При положение, че сте направили една покупка от Handmade Интернет магазин www.decorra.eu, в която има продукти от различни категории или са само детски, наш администратор ще редактира сумата на поръчката Ви с половината от стойността на по-евтиния от двата. НО, ако поръчате повече от два детски артикула или играчки, най-скъпия ще е на редовна цена, а другите на половин цена!


ВСЯКА ПОРЪЧКА, която постъпва в системата се преглежда и редактира от наш администратор, а Вие получавате автоматично редактираната си поръчка с преизчислената сума, която следва да заплатите.


НАПРИМЕР:


АКО поръчате 2 детски артикула - кукла за 52,50 лв. и декоративен часовник за 23,50 лв. на обща стойност 76,00 лв. то според кампанията, куклата си остава на редовната цена (52,50 лв.),  а часовника вместо за 23,50 лв. ще купите за 11,75 лв. Така крайната сума за плащане без включен транспорт ще бъде 64,25 лв.


АКО сте поръчали 3 артикула - кукла, часовник и детска кутия за очила с цена 12,50 лв. то и тя ще е на половин цена! 


ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ на 50% купувате по-евтиния втори и евентуално трети детски артикул от текущата поръчка!


Подаръци:


1. втори детски артикул на половин цена.


2. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки на стойност над 100 лв.


Правила за получаване на подаръците, наградите:


Като организатор на всички активности "Декора Крейт" ЕООД определя следния начин, по който ще бъдат получени наградите: 


1. Наличности: продуктът от снимката е само 1 единствен и ще го получи първият от  Вас, който е направил валидна заявка за поръчка, за него!


2. Предвид факта, че продуктите ръчна изработка са тип бутикови и се изработват в единични бройки, всяка втора поръчка на продукт, със статус "ПО ЗАЯВКА" може да бъде изпълнена, със същите или подобни изходни материали, но с подобна, близка или с леки отклонения от снимката, визия, за което Вие сте съгласни  предварително уведомени!


3. 50 % намаление важи само за периода на кампанията, за всяка отделна поръчка, в която има детски артикули и клиентите могат да се възползват от тях още на момента!


4. Подаръкът БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се добавя автоматично веднага след като сумата на поръчката надвиши 100 лв.!


5. Условията на кампанията важат и за всяка покупка направена на място от нашето магазинче във Варна на бул. "8-ми Приморски полк" 122-А!


Заключителни разпоредби:


С участието си в промоционалните кампании, игри и др. дейности, клиентите на Интернет магазин за подаръци ръчна изработка www.decorra.eu изразяват своето съгласие с всички правила и условия за участие, а фирма "Декора Крейт" ЕООД в качеството си на организатор и собственик на Интернет магазина, запазва своето право да променя настоящите общи  условия и правила, в т.ч. да смени датата на валидност на промоцията, да промени съответните процентни намаления, награди, суми и др., а когато това е продиктувано от възникнали сериозни причини, независещи от фирмата, има право да прекрати промоцията, играта или др.

Loading...