2012-ID. Деко панер Мъфини

2012-ID. Деко панер Мъфини

Оригинален Деко панер във формата на кошничка, изработен от памучен плат с приятна кулинарна тема птичета и мъфини. Може да се използва за нареждане на дребни сладки, бонбони, бисквитки, вафли и други лакомства или плодове, а също така служи и само като декорация и украса на дома. 

Подходящ е за кухня, трапезария, гостна, за декорация на витрина в магазин за закуски, пекарни, сладкарници, закусвални, сладкарници и др. кулинарни обекти. Има компактни габаритни размери и оригинална визия. Диаметър на дъното 19 см, дълбочина 13 см.Панерът може да стои върху равна повърхност или да се закачи на дръжките за по-голяма оригиналност на представянето.

Уникална ръчна изработка чрез шиене. Може да се пере на ръка или в пералня на 30-40 градуса. Ако се използва за нареждане на лакомства е препоръчително на дъното да се сложи някакво предпазно фолио или хартия, за да не се похаби плата.

Панерът може да се комбинира с други продукти, които са част от специалната линия продукти Decorra "Специално за теб!" като например: Книга за сладки рецепти, детска престилка, деко висулка с мъфини и др. аксесоари от текстил, свещи, лампи, деко ваза, покривки, черги и др.

Оригинално решение за декорация на дома, кухнята или за избор на подарък за празника чрез съчетаване на материали, форми и техники на изработка.


Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери диам. 19 см., в. 13 см.
Техника на изработка шиене
Стил Винтидж
Цвят зелено, кафяво
Форма кошница

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 2025
  • Модел: 2012-ID
  • Наличност: 1
  • 26.80 лв.

Етикети: мъфини, кухня, подарък, пекарна, за жена, за дома

Loading...
Loading...