1123-РР. Детска картичка Джудже и червена гъба

1123-РР. Детска картичка Джудже и червена гъба

Детска картичка Джудже и червена гъба е ръчно изработена с атрактивна визия и приятно цветово съчетание. Благодарение на декоративните елементи и надпис в комбинация с цветове и оригинална идея радва детското сърце. Детска картичка Джудже и червена гъба е отлично решение на ръчно изработена картичка, което допълва конкретен продукт. Благодарение на това картонено, цветно предложение ще направите своя подарък напълно завършен. Предлага се без допълнителен хартиен плик. Размери: 11 х 11 см. и 3Д визия.

Детска картичка Джудже и червена гъба е много фреш предложение с вертикално позициониране и отваряне нагоре. Може да се постави на маса, рафтче или бюро за украса и красота на детската стая. Детска картичка Джудже и червена гъба съчетава няколко елемента в едно завършено идейно решение - цветни форми от хартия, салфетно апликиране и декориране. За основа е използван бял картон, върху който са надградени пъстроцветните елементи.

Детска картичка Джудже и червена гъба е  хартиено - картонено вълшебство и оригинална дизайнерска хрумка. Има фин Арт стил и отлично допълва подаръка на детето. Успешно може да се комбинира с други артикули от плат, дърво, хартия или друг материал с подобна или близка тема и цветова гама като например детска касичка, гъба оот плат, декоративна статуетка сувенир, пано за стена, играчка или друго. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички с бонус предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде весел този ден, в който ти си роден (ти имаш имен ден)!

Да грее усмивка на твоето лице и да пърха от радост твоето сърце!

Весел празник от мен!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Детска картичка Джудже и червена гъба може да се изработи повторно със същите или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 11 х 11 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Арт
Цвят червен
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 828
  • Модел: 1123-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 9.80 лв.

Опции

Етикети: Детска картичка Джудже и червена гъба, детска картичка ръчна изработка, ръчно изработена детска картичка, картичка с гъба, картичка с червена гъбка, картичка с джудже, картичка с джудженце, детски картички идеи, идеи на детски картички ръчна изработка

Loading...
Loading...