4003-ID. Статуетка Кармен

4003-ID. Статуетка Кармен

Ръчно изработена кукла - статуетка, която наподобява Кармен, танцуваща с ветрило в ръката. Атрактивна, компактна и с оригинална визия, изработена от тел в съчетание със салфетки, копринен шнур и сатенирана лента. Това мини бижу под формата на статуетка е една чудесна и красива декорация за дома, поставена върху шкаф, секция, рафт или друга мебел в гостната или хола. Излъчва финес, елегантност, грациозност и женственост по време на танц. Оригинално решение за аранжиране на витрини за мода, модни ателиета, школи за балетно майсторство, школи за танци, магазини за художествена литература, книжарници, картинни галерии, центрове за продажба на билети, опери, театри и др. разпространителски точки на балетното и театралното изкуство.   

Статуетка Кармен е с височина 18 см. и представлява един чудесен подарък за нежния пол, като допълнение към бижу, украшение, текстилен аксесоар или друго. Ценен подарък за любителите на изкуството, балета, театъра, операта и др. 

Моля, имайте предвид, че продукта се изработва по заявка в срок 2 - 3 работни дни и поради уникалността на ръчно изработените продукти са възможни леки или минимални разминавания във визията и детайлите.

Допълнителна информация
Материали тел, шнур, сатенирана лента
Размери в. 18 см.
Техника на изработка огъване
Стил Друго
Цвят смесени
Форма фигура

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1991
  • Модел: 4003-ID
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 14.00 лв.

Етикети: кукла, подарък, декорация, празник, за жена, за дома, украса

Loading...
Loading...