3006-PP. Интерактивен детски пъзел Елха

3006-PP. Интерактивен детски пъзел Елха

Интерактивен детски пъзел Елха е дизайнерски детски продукт за деца с марка Decorra Baby Kids, изработен от памучен плат и филц на принципа отлепи-залепи. Ръчно изработен пъзела от плат има оригинална визия, весело излъчване и Ви гарантира увлекателна игра още от първия активен ден. Една интересна, нестандартна, креативна, развиваща и иновативна игра за дете с Коледна тематика, която спомага за развитието на фината моторика, конструктивното и когнитивно мислене, визуалното възприятие и координацията. Екстри: всички части се разглобяват и махат чрез отлепяне и залепяне; служи за игра в седнало или изправено положение; мека и приятна на пипане играчката може да се пере на ръка или в пералня при 30-40 градуса; има дълготрайна употреба и приемственост; лека и лесна за пренасяне с размери 12 х 12 см., височина с дръжката 20 см.

Дизайнът е изцяло съобразен с възможностите на детските ръчички за игра, пипане, носене и др. Допълнително предимство е дългата дръжка, чрез която се носи в ръка, може да бъде закачен на желани места за да привлича вниманието на детето и едновременно с това може да служи за мини бебешка картина или меко пано. Уникален дизайнерски продукт за деца, който спомага развитието на детето, провокира неговата активност и го увлича в самостоятелна игра. Интерактивен детски пъзел Елха спомага за усъвършенстване на вече тренирани действия и дава възможност за игра на всякъде - у дома на пода, на леглото, в количката по време на разходка, дори в колата по време на път. Изработен от 100 % памучни платове, цветни апликации от филц и фина вата с доказуем произход за качество, която придава допълнителна красота и приятно усещане при игра.

Една оригинална и увлекателна креативна детска играчка с Decorra дизайн, която развива фината моторика и способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене на любимите предмети, по метода Монтесори. Интересен подаръчен комплект за Коледа и Нова година може да се получи ако комбинирате пъзела с мека играчка снежко, еленче, коледна интерактивна книжка, коледна декорация за деца, картичка и др. предмети, изработени със същите цветове и детайли. Интерактивен детски пъзел Елха е направена с изцяло изрязвани, подгънати елементи с гаранция за безопасно пране и може да се ползва от раждането на детето до момента, в който само започне да играе самостоятелно. 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с картички, от които да направите своя избор и подаръчен комплект да има 100 % завършеност и стил.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Пъзелчето може да се изработи повторно със същите или подобни материали за 3 - 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали плат, вата, филц
Размери 12 х 12 см., в. 20 см.
Техника на изработка шиене, апликиране
Стил Детски
Цвят червен
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1390
  • Модел: 3006-PP
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 9.80 лв.

Опции

Етикети: елха, коледен пъзел, мека играчка, празници, за момче, поводи, за бебе, дете, книжка от плат, подарък, играчка от плат, за дома, за момиче, имен ден, за подарък, пъзел

Loading...
Loading...