1021-MB. Калъф за носни кърпи Decorra

1021-MB. Калъф за носни кърпи Decorra

Калъф за носни кърпи Decorra е оригинална дизайнерска хрумка и практично решение, благодарение на което найлоновото пакетче с кърпички за носа ще бъде скрито или подменено с красива дрешка от плат. Чрез този моден аксесоар за дамска чанта, носните кърпички ще бъдат лесно откриваеми и винаги под ръка. Висококачествена ръчна изработка, компактни размери, удобство и комфорт при ползване. Вътрешен размер или чиста площ за съхранение - 9.5 х 14.5 см.

Като част от общата концепция за продукти Decorra "Специално за теб!", този продукт може да се комбинира с други артикули, изработени от същия плат или обединени от един общ детайл, тема, стил или техника на изработка като калъф за книга, калъф за GSM или за очила, козметика от маслодайна роза, сапун роза, картичка и др.  Изработен от приятен ленен плат с рози в стил Винтидж, подходящ ръчно и машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия.

Калъф за носни кърпи Decorra може да се изработи повторно със същите или други материали за 3 - 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери ш. 15.5 см., в. 5.5 см.
Техника на изработка шиене
Стил Винтидж
Цвят розов
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1394
  • Модел: 1021-MB
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 5.60 лв.

Опции

Етикети: подарък, празник, мода, поводи, за жена, Винтидж, рози, роза

Loading...
Loading...