1034-РР. Картичка Първи учебен ден

1034-РР. Картичка Първи учебен ден

Ръчно изработена, поздравителна Картичка Първи учебен ден е неповторим начин за демонстриране на уважението към учителя. Изработена е от дизайнрска хартия и няколко слоя едноцветен картон, върху които са залепени мини книжки, мидички и охловчета. Подходяща е за първия учебен ден като допълнение към подарък за класния ръководител или като допълнение към подарък за първокласника.

Като част от серията продукти Decorra "Специално за теб", Картичка Първи учебен ден може да се съчетае в завършен подаръчен комплект заедно с креативни игри за деца, кош за съхранение и събиране на играчки, креативна чанта за моливи и др. изработени за деца и ученици. Атрактивна визия, уникалност и стил на представяне и апликиране. Картичката се предлага без хартиен плик.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Днес е твоят първи учебен ден!

Днес слънцето грее специално за теб!

Днес звънецът е твой верен другар, а с читанката и молива ще организираш игра закачлива!

На добър час и смело крачи напред! 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!


Идеята може да се повтори с подобни или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 10 х 11 см.
Техника на изработка смесена
Стил Арт
Цвят черен
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, която е направена по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.

 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 2551
  • Модел: 1034-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 9.80 лв.

Опции

Етикети: поводи, празник, поводи, за момиче, за жена, за момиче, училище, за мъж

Loading...
Loading...