1081-РР. Картичка Пеперуда

1081-РР. Картичка Пеперуда

Картичка Пеперуда - луксозна, handmade поздравителна картичка декорирана чрез няколко техники и апликирана върху картон. Картичка Пеперуда е част от серията продукти Decorra "Специално за теб" и може да се добави към напълно завършен комплект от продукти с абсолютно същата визия като табакера, книгоразделтел и калъф за очила. Тази стилна и атрактивна картичка в приятни жълти цветове е едно оригинално допълнение към подарък за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, 8 - ми март, годишнина, юбилей и др. поводи. Картичката се предлага без хартиен плик. Висококачествена ръчна изработка на поздравителна картичка, при която са ползвани готови цветенца, панделка, салфетка и бял картон за основа.

Картичка Пеперуда може да бъде добавена към подарък за жена като можете сами да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде весел този ден, в който ти си роден (ти имаш имен ден)!

Да грее усмивка на твоето лице и да пърха от радост твоето сърце!

Весел празник от мен!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Картичка Пеперуда може да се повтори с подобни или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 10 х 12 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Романтик
Цвят жълт
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 3008
  • Модел: 1081-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 9.80 лв.

Опции

Етикети: рожден ден, имен ден, празник, поводи, за жена, Свети Валентин, 8-ми март, пеперуда

Loading...
Loading...