2004-КР. Картина Водопад

2004-КР. Картина Водопад

Картина Водопад е уникална авторска творба, която показва невероятното преплитане на сините нюанси на водата и небето, подчертани допълнително с пяната на падащата вода. Висококачествена и прецизна рисунка върху платно, постигната с акварел, бои Daler&Rowney. Тази картина ръчна изработка има релаксиращо въздействие и благоприятен ефект върху организма. Вдъхновяваща, успокояваща, зареждаща с много положителен енергиен заряд, тази картина носи емоциите на художника, предадени чрез акварела.

Картина Водопад е рамкирана и допълнително оформена с паспарту в готов за употреба вид. Подходяща е за вертикално окачване в търговски обект, в хола, гостната, спалнята или трапезарията на дома, в офис, банка, заведение и др. Размер на изображението на платното 40х50 см. и дебелина на профила на рамката 8 см. 

Картина Водопад е универсален Handmade подарък за мъж или жена, ценители на ръчната изработка, който може да се съчетае с подходяща квилинг картичка, декоративно дърво от тел с камъни, статуетка, свещ и др., продукти с подобни цветове и тема.

Изключително ценен подарък за рожден ден, юбилей, годишнина, сватба и др. поводи.

Допълнителна информация
Материали платно, дърво
Размери 48х58 см.
Техника на изработка рисуване
Стил Друг
Цвят син
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1882
  • Модел: 2004-КР
  • Наличност: 1
  • 237.50 лв.

Етикети: подарък, празник, украса, декорация, за дома, за мъж, за жена

Loading...
Loading...