2004-КР. Картина Водопад

2004-КР. Картина Водопад

Картина Водопад е уникална авторска творба, която показва невероятното преплитане на сините нюанси на водата и небето, подчертани допълнително с пяната на падащата вода. Висококачествена и прецизна рисунка върху платно, постигната с акварел, бои Daler&Rowney. Тази картина ръчна изработка има релаксиращо въздействие и благоприятен ефект върху организма. Вдъхновяваща, успокояваща, зареждаща с много положителен енергиен заряд, тази картина носи емоциите на художника, предадени чрез акварела.

Картина Водопад е рамкирана и допълнително оформена с паспарту в готов за употреба вид. Подходяща е за вертикално окачване в търговски обект, в хола, гостната, спалнята или трапезарията на дома, в офис, банка, заведение и др. Размер на изображението на платното 40х50 см. и дебелина на профила на рамката 8 см. 

Картина Водопад е универсален Handmade подарък за мъж или жена, ценители на ръчната изработка, който може да се съчетае с подходяща квилинг картичка, декоративно дърво от тел с камъни, статуетка, свещ и др., продукти с подобни цветове и тема.

Изключително ценен подарък за рожден ден, юбилей, годишнина, сватба и др. поводи.

Допълнителна информация
Материали платно, дърво
Размери 48х58 см.
Техника на изработка рисуване
Стил Друг
Цвят син
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1657
  • Модел: 2004-КР
  • Наличност: 1
  • 237.50 лв.

Етикети: подарък, празник, украса, декорация, за дома, за мъж, за жена

Loading...
Loading...