2005-КР. Картина Игра на брега

2005-КР. Картина Игра на брега

Нежна и мила, напълно в летен стил, Картина Игра на брега показва любовта на майката и детето към морето.  Нарисувана в приятните сини краски на акварела, тази вълшебна творба може да краси офис, търговска зала, детската стая и дома. Висококачествена и прецизна авторска изработка на рисунка върху платно, постигната благодарение на акварелни бои Daler&Rowney. 

Картина Игра на брега е рамкирана и оформена с паспарту в готов за употреба вид.Има универсално приложение и е подходяща за вертикално окачване. Размер на изображението на платното 37х45 см. и дебелина на профила на рамката 10 см. 

Картина Игра на брега е универсален подарък за мъж или жена, ценители на ръчната изработка. Може да се комбинира с тематична картичка квилинг и продукти с морска тема като текстилни играчки кит, рибка, морско конче, кош за играчки лодка, летни бижута, часовник гривна, табакера и калъф за очила, комплект за детско легло с морски мотиви и др.

Допълнителна информация
Материали платно, дърво
Размери 47х55 см.
Техника на изработка рисуване
Стил Морски
Цвят син
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 7087
  • Модел: 2005-КР
  • Наличност: 1
  • 186.60 лв.

Етикети: море, подарък, празник, морски мотиви, декорация, за дома, за мъж, за жена, за дете

Loading...
Loading...