2002-КР. Стъклена картина Жабче

2002-КР. Стъклена картина Жабче

Забавна ръчно изработена картина с рисунка на Жабче върху стъкло, оформена с дървена рамка. Една оригинална идея за декорация на детска стая, витрина на магазин за детски стоки, украса на детски кът за игра, магазин за детски дрехи, детска ясла, детска градина и др. Вертикална стъклена картина с външни размери 18х23 см. и размер на изображението 14х19 см.

Като част от продуктите Decorra "Специално за теб!", тази забавна Стъклена картина с Жабче е красив подарък за детето и успешно може да се съчетае с часовник за стена Жабчета, изработен с техника декупаж, Деко висулка също с техника декупаж, текстилен ключодържател веселото Жабче, комплект за легло, картичка квилинг и др. 

Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.

За да направите детския празник още по-забавен и незабравим, към този подарък можете да добавите специална картичка с Жабче, на която да напишете своето лично пожелание за празника.

С Decorra всичко има завършен вид!

Допълнителна информация
Материали стъкло, дърво
Размери 18х23 см.
Техника на изработка рисуване
Стил Детски
Цвят зелен
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 2205
  • Модел: 2002-КР
  • Наличност: 1
  • 45.50 лв.

Етикети: жабче, подарък, празник, сувенир, декорация, за дете, за дома, жаба

Loading...
Loading...