2002-КР. Стъклена картина Жабче

2002-КР. Стъклена картина Жабче

Забавна ръчно изработена картина с рисунка на Жабче върху стъкло, оформена с дървена рамка. Една оригинална идея за декорация на детска стая, витрина на магазин за детски стоки, украса на детски кът за игра, магазин за детски дрехи, детска ясла, детска градина и др. Вертикална стъклена картина с външни размери 18х23 см. и размер на изображението 14х19 см.

Като част от продуктите Decorra "Специално за теб!", тази забавна Стъклена картина с Жабче е красив подарък за детето и успешно може да се съчетае с часовник за стена Жабчета, изработен с техника декупаж, Деко висулка също с техника декупаж, текстилен ключодържател веселото Жабче, комплект за легло, картичка квилинг и др. 

Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.

За да направите детския празник още по-забавен и незабравим, към този подарък можете да добавите специална картичка с Жабче, на която да напишете своето лично пожелание за празника.

С Decorra всичко има завършен вид!

Допълнителна информация
Материали стъкло, дърво
Размери 18х23 см.
Техника на изработка рисуване
Стил Детски
Цвят зелен
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1942
  • Модел: 2002-КР
  • Наличност: 1
  • 45.50 лв.

Етикети: жабче, подарък, празник, сувенир, декорация, за дете, за дома, жаба

Loading...
Loading...