1002-KP. Сувенир с гъба декупаж

1002-KP. Сувенир с гъба декупаж

Ръчно изработена двустранно декупажирана статуетка с гъбка и джудже, подходяща за украса и декорация, част от Колекцията Decorra Home "Специално за теб". Може да се постави в стая, на витрина в магазин, в търговски обект за продажба на гъби или зеленчуци, както и за тематична есенна декорация в детски заведения, градини, ясли и др. Интересна и забавна декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Размери: 10 х 7 см. Изработена с техника на декупажно яйчено кракле, безвредни бои и лаково покритие, което ще съхрани изображението възможно по-дълго време. 

Статуетката си има самостоятелно опорно краче и може да стои изправена, а размерите позволяват да се сложи върху маса, рафтче или друга мебел у дома. Едно приятно тематично комплектче може да стане ако към това сувенирче добавите текстилна гъбка, тикви, есенни пиленца и др. дарове на природата и есента. Можете да комбинирате продукти, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за подарък на жена, семеен подарък за дома или просто по необходимост.

Висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност. Това мини сувенирче с яйцевидна, заоблена форма е оригинален и интересен начин да се внесе допълнителен колорит и настроение на домашния декор. С грижа за Вас създадохме специална колекция Handmade картички, с които да поднесете подаръка на малкото дете по още по-незабравим начин.

С Decorra HandMade всичко има завършен вид!


Допълнителна информация
Материали МДФ
Размери в. 10 см., ш. 7 см.
Техника на изработка лепене
Стил Арт
Цвят червен
Форма фигура

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 810
  • Модел: 1002-KP
  • Наличност: 1
  • 10.80 лв.

Етикети: гъба, фотосесии, червена гъба за украса, декорация, есенни декори, поводи, за декорация, подарък, за дома, гъбка от плат

Loading...
Loading...