1014-LS. Карвинг свещ Нежност

1014-LS. Карвинг свещ Нежност

Карвинг свещ Нежност е ръчно изработена свещ, с оригинална визия, постигната чрез изрязването на различни цветни ивици и нежни форми. Леко преливащи, цветните червени ленти придават допълнителен колорит и настроение при горене. За постигането на тази елегантна външност е приложена т.нар. карвинг техника, известна още като рязане или резбоване с помощта на специални ножове. Карвинг свещ Нежност е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини, заведения, ресторанти, СПА центрове, хотели и др. Създава изключително приятна атмосфера при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места.

Карвинг свещ Нежност е интересно решение за Handmade подарък за празника, което може да бъде разширено като добавите декоративни играчки от плат с подобни десени, продукти изработени с декупаж, часовници за стена, сувенири, картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника. 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Карвинг свещ Нежност е ИЗЧЕРПАНА БЕЗ ПОВТОРЕНИЕ!!!Допълнителна информация
Материали восък, фитил
Размери 6 х 6 см., в. 15 см.
Техника на изработка карвинг
Цвят червен
Форма нестандартна
Аромат без аромат

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 2127
  • Модел: 1014-LS
  • Наличност: ИЗЧЕРПАНА! БЕЗ ПОВТОРЕНИЕ!
  • 14.60 лв.

Етикети: подарък, празник, сувенир, за дома, за жена, декорация, украса на дома, празнична украса

Loading...
Loading...