1014-LS. Карвинг свещ Нежност

1014-LS. Карвинг свещ Нежност

Карвинг свещ Нежност е ръчно изработена свещ, с оригинална визия, постигната чрез изрязването на различни цветни ивици и нежни форми. Леко преливащи, цветните червени ленти придават допълнителен колорит и настроение при горене. За постигането на тази елегантна външност е приложена т.нар. карвинг техника, известна още като рязане или резбоване с помощта на специални ножове. Карвинг свещ Нежност е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини, заведения, ресторанти, СПА центрове, хотели и др. Създава изключително приятна атмосфера при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места.

Карвинг свещ Нежност е интересно решение за Handmade подарък за празника, което може да бъде разширено като добавите декоративни играчки от плат с подобни десени, продукти изработени с декупаж, часовници за стена, сувенири, картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника. 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Допълнителна информация
Материали восък, фитил
Размери 6 х 6 см., в. 15 см.
Техника на изработка карвинг
Цвят червен
Форма нестандартна
Аромат без аромат

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1571
  • Модел: 1014-LS
  • Наличност: 1
  • 14.60 лв.

Етикети: подарък, празник, сувенир, за дома, за жена, декорация, украса на дома, празнична украса

Loading...
Loading...