1026-MB. Книгоразделител Пеперуда

1026-MB. Книгоразделител Пеперуда

Релефен и нестандартен, Книгоразделител Пеперуда е практично и красиво решение за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, Свети Валентин, 8-ми март, Цветница и др. Нежна и романтична пеперудата и розата на фона на наситено жълтия цвят придават допълнителна свежест и атрактивност на този неразделен и удобен за ползване при четена аксесоар. Книгоразделител Пеперуда има еднаква визия от двете страни направена чрез техника яйчено кракле декупаж. За допълнителна красота и акцент в горната част на отвора има тъничък шнур, на който е закачено жълто мънисто с кръгла форма. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие. Размери на книгоразделителят: ширина 5 см., височина 15 см.

Книгоразделител Пеперуда е част от продуктите Decorra Lady "Специално за теб!", благодарение на което може да се съчетае в напълно завършен комплект с еднаква визия с кутия за очила, табакера и картичка. Възможно е да направите свой собствен комплект от продукти като добавите сапун червена роза, брошка, подвързия за книга, деко играчка, фелт сапун в жълто и др. 

С грижа за вас създадохме специална селекция от поздравителни хендмейд картички, с които поднасянето но подаръка и надписването на картичката да стават с лекота.

С Decorra всичко има специален и завършен вид!

Идеята може да се повтори за 7 - 10 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон
Размери ш. 5 см., в. 15 см.
Техника на изработка декупаж
Стил Романтик
Цвят жълт
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1536
  • Модел: 1026-MB
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 12.50 лв.

Опции

Етикети: празник, поводи, за жена, рози, пеперуда, роза, за сувенир, рожден ден, имен ден, Свети Валентин

Loading...
Loading...