1010-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момче

1010-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момче

Картонена кутия с бебешки съкровища за момче - косичка, пъпче, зъбче, 100% ръчно проектирана и изработена в синьо. Всяка от трите малки кутийки, съхранени в по-голямата кутия, има квадратна фрома и размери 5 х 5 х 5 см. На лицевата страна на всяка малка кутийка има надпис какво трябва да се съхрани вътре. Кутия с бебешки съкровища за момче е част от колекцията Decorra Kids Baby и съставлява комплекта за Кръщене на бебето или детето. Сама по себе си, правоъгълната кутия служи за събиране на най-ценните и незабравими спомени в предмети, свързани с раждането, кръщаването и отглеждането на детето. Уникален хендмейд подарък за бъдещата майка, която очаква мъжка рожба. Размерите на правоъгълната кутийка с бебешки съкровища и ценности на момче са: 16 х 6 см., при височина 6 см.

Кутия с бебешки съкровища за момче е изработена от картон. Капакът има тематична декорация с бебенце момче, повдигната във височина, за да се получи обемна визия. Към комплекта е добавено малко дантелено тагче от бял картон, на което може да се запишат данните за бебето или Вашето пожелание. Приятни сини цветове, нежна бебешка картинка и надпис от бирен картон "Бебешки съкровища". Затварянето на капака става чрез похлупване, изключително бързо и удобно.

Кутия с бебешки съкровища за момче може да се комбинира в напълно завършен тематичен комплект за кръщене ако добавите картичка със същата визия, албум за снимки, бебешка книжка от плат, занимателно текстилно кубче за бебе момче, мини кутийка за златното украшение от кръщенето, мини ангелче момче, синьо мече от плат или други артикули в същата цветова гама, детайл или материал.

Кутия с бебешки съкровища за момче е подходяща за раждане, изписване, Кръщене, рожден ден, имен ден или друг повод, свързан с бебе момче. Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка.

С грижа за вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на детето. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

1010-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момче могат да се изработят с подобни или други материали за 5 - 7 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 16 см., в. 6 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Детски
Цвят син
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 3079
  • Модел: 1010-PРP
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 30.00 лв.

Опции

Етикети: кутия с бебешки съкровища, бебе момче, момченце, кутийка за косичка, пъпче, зъбче, гривничка, бебешки албум за момче, кръщене, подарък, сувенир, за дете, подарък за новородено, подарък за бебе, подарък за момче, рожден ден, бебе, момче, албумче, албум за момче

Loading...
Loading...