1009-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момиче

1009-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момиче

Кутия с бебешки съкровища за момиче - косичка, пъпче, зъбче, гривничка са 100% ръчно проектирани и изработени в нежно розово. Може да се използва за съхранение на най-ценните и незабравими спомени в предмети, свързани с раждането, кръщаването и отглеждането на детето. Фина, нежна тази розова кутия може да се комбинира в напълно завършен тематичен комплект за кръщене ако добавите картичка и бебешки албум за снимки със същата визия. Габаритните размери на кутията с бебешки съкровища са 12 х 1 2 см., при височина около 6 см.

Кутия с бебешки съкровища за момиче е изработена от твърд картонен материал, декорация с пърхаща хартиена дантела и дизайнерска хартия. Всяка кутийка, включително и голямата за тяхното съхранение са разработени строго индивидуално, декорирани и персонализирани с надпис от бирен картон, оцветен в розово. Техниките за изработка, които са използвани са лепене, декориране, апликиране и др.

Кутия с бебешки съкровища за момиче успешно може да се комбинира с папка за съхранение на кръщелното или идеята да се надгради с цялостна концепция за кръщенето, като се продължи с бебешко албумче за първия рожден ден. 

Благодарение на това розово вълшебство ще направите оригинален и запомнящ се подарък за малкото бебе, новородено и дете по повод Кръщене, раждане или друг повод. Ще изразите своето специално отношение към детето и ще подпомогнете майката да запази важни бебешки ценности на едно място.  

С грижа за Вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, с които да направите подаръка още по-завършен и специален.

С Decorra всичко има специален и завършен вид!

Кутия с бебешки съкровища за момиче може да се изработи с подобни или други материали за 7 - 10 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 12 х 12 см., в. 6 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Детски
Цвят розов
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1497
  • Модел: 1009-PРP
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 50.00 лв.

Опции

Етикети: кутия с бебешки съкровища, бебе момиче, момиченце, кутийка за косичка, пъпче, зъбче, гривничка, бебешки албум за момиче, кръщене, подарък, сувенир, за дете, подарък за новородено, подарък за бебе, подарък за момиче, рожден ден, бебе, момиче, албумче, албум за момиче

Loading...
Loading...