1013-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момиче

1013-PPР. Кутия с бебешки съкровища за момиче

Картонена кутия с бебешки съкровища за момиче - косичка, пъпче, зъбче, 100% ръчно проектирана и изработена в розово. Всяка от трите малки кутийки, съхранени в по-голямата кутия, има квадратна фрома и размери 5 х 5 х 5 см. На лицевата страна на всяка малка кутийка има надпис какво трябва да се съхрани вътре. Кутия с бебешки съкровища за момиче е част от колекцията Decorra Kids Baby и съставлява комплекта за Кръщене на бебето или детето. Сама по себе си, правоъгълната кутия служи за събиране на най-ценните и незабравими спомени в предмети, свързани с раждането, кръщаването и отглеждането на детето. Уникален хендмейд подарък за бъдещата майка, която очаква женска рожба. Размерите на правоъгълната кутийка с бебешки съкровища и ценности на момче са: 16 х 6 см., при височина 6 см.

Кутия с бебешки съкровища за момиче е изработена от картон. Капакът има тематична декорация с бебенце момиче, повдигната във височина, за да се получи обемна визия. Към комплекта е добавено малко дантелено тагче от бял картон, на което може да се запишат данните за бебето или Вашето пожелание. Приятни сини цветове, нежна бебешка картинка и надпис от бирен картон "Бебешки съкровища". Затварянето на капака става чрез похлупване, изключително бързо и удобно.

Кутия с бебешки съкровища за момиче може да се комбинира в напълно завършен тематичен комплект за кръщене ако добавите картичка със същата визия, албум за снимки, бебешка книжка от плат, занимателно текстилно кубче за бебе момиче, мини кутийка за златното украшение от кръщенето, мини ангелче момиче, розово мече от плат или други артикули в същата цветова гама, детайл или материал.

Кутия с бебешки съкровища за момиче е подходяща за раждане, изписване, Кръщене, рожден ден, имен ден или друг повод, свързан с бебе момиче. Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка.

С грижа за вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, чрез които да отправите своите лични пожелания за празника на детето. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!
Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 16 х 16 см., в. 6 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Детски
Цвят розов
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 1293
  • Модел: 1013-PРP
  • Наличност: 1
  • 30.00 лв.

Етикети: кутия с бебешки съкровища, бебе момиче, момиченце, кутийка за косичка, пъпче, зъбче, гривничка, бебешки албум за момиче, кръщене, подарък, сувенир, за дете, подарък за новородено, подарък за бебе, подарък за момиче, рожден ден, бебе, момиче, албумче, албум за момиче

Loading...
Loading...