1113-РР. Луксозна поздравителна картичка с Круши

1113-РР. Луксозна поздравителна картичка с Круши

Луксозна 3D поздравителна картичка с Круши част от серията продукти Decorra "Специално за теб"Луксозна поздравителна картичка с Круши има висококачествена ръчна изработка, оригиналност на визията и атрактивност на представянето. Картичката е много свежа и оригинална добавка към подарък за жена с тема круши. Една поздравителна картичка, с която подаръка на любимата, майка, сестра, приятелка, дъщеря ще има завършеност и стил. За основа е използван едноцветен перлен картон с цвят екрю, върху който е повдигната апликацията с крушовите плодове и цъфнали клонки. Картичката има вертикално отваряне, квадратна форма и лесно може да се надпише. Предлага без хартиен плик. Размери: 15 х 15 см.

Луксозна поздравителна картичка с Круши е оригинално допълнение към конкретен продукт с тема круши или крушов цвят, с артикул с близки детайли, цвят или мотив. Например - подвързия за рецепти,подложки за чаши от плат, правоъгълни салфетки за студено сервиране, подложки за хранене, панер от плат с форма на чаша, ръкоххватка за горещи съдове, ръкавица за готвене, детска или дамска престилка за готвене и др.

Луксозна поздравителна картичка с Круши може да бъде добавена към подарък по случай освещаване на нова къща, рожден ден, имен ден, Цветница, коледа, Нова година или друг случай. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде весел този ден, в който ти си роден (ти имаш имен ден)!

Да грее усмивка на твоето лице и да пърха от радост твоето сърце!

Весел празник от мен!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Картичката не може да се повтори, тъй като е уникат!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 15 х 15 см.
Техника на изработка лепене, декорация
Стил Арт
Цвят микс от цветове
Форма квадратна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 498
  • Модел: 1113-РР
  • Наличност: ИЗЧЕРПАНА! БЕЗ ПОВТОРЕНИЕ!
  • 9.80 лв.

Етикети: поздравителна картичка круши, картичка крушов цвят, рожден ден, имен ден, празник, круши, цветенца, поводи, за момиче, за жена, цветя, картичка за жена, круша, круши

Loading...
Loading...