1225-РР. Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!"

New 1225-РР. Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!"

Ръчно изработена, Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!", част от серията Decorra "Специално за теб!". Стилна и изискана, тази Handmade картичка е направена от картон и няколко слоя дизайнерска хартия, за да се получи изпъкнала форма и обемна визия. Поставена върху равна повърхност, картичката стои стабилно и красиво. Отварянето е нагоре и има достатъчно място, за да се надпише. Предлага се без хартиен плик, който може да се добави по желание. Размери на картичката: 10,5 х 15 см.

Дизайнерската хартия, която е използвана за основа, беграунд чудесно се комбинира с поставените отгоре елементи - самолет, мъжка фигура и надпис. Стилна, изискана, мъжкарска картичка ръчна изработка, с която подаръка ще изглежда напълно готов за поднасяне. 

Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!" е подходяща за любимия мъж, съпруг, приятел, брат, баща или роднина. Успешно може да се комбинира с други артикули за подарък на мъж като картина, мъжки натурален сапун за бръснене, декоративни дрешки за бутилка алкохол, стенен часовник, табакера и др.

Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!" е Вашият личен начин да поднесете своите пожелания към представителят на силния пол по повод рожден ден или друг повод. Можете да избирате между материи, да съчетавате продукти, изработени с различни техники от плат, дърво, хартия, картон, албум за снимки, козметика, сапуни, свещи, картина и др., за да направите своята идея за подарък реалност + нашето бонус предложение за надпис. 

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде весел този ден, в който ти си роден (ти имаш имен ден)!

Да грее усмивка на твоето лице! 

Да има поводи за щастие и пълнота в твоето сърце!

Бъдете щастливи!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация
Материали хартия, картон
Размери 10.5 х 15 см.
Техника на изработка лепене
Стил Арт
Цвят микс от цветове
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 105
  • Модел: 1225-РР
  • Наличност: 1
  • 9.80 лв.

Етикети: мъжка картичка със самолет, картичка за мъж, картичка "На добър час!", мъжка картичка, картичка за рожден ден, поводи, за мъж, картичка, плик за пари, имен ден, подарък

Loading...
Loading...