1225-РР. Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!"

1225-РР. Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!"

Ръчно изработена, Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!", част от серията Decorra "Специално за теб!". Стилна и изискана, тази Handmade картичка е направена от картон и няколко слоя дизайнерска хартия, за да се получи изпъкнала форма и обемна визия. Поставена върху равна повърхност, картичката стои стабилно и красиво. Отварянето е нагоре и има достатъчно място, за да се надпише. Предлага се без хартиен плик, който може да се добави по желание. Размери на картичката: 10,5 х 15 см.

Дизайнерската хартия, която е използвана за основа, беграунд чудесно се комбинира с поставените отгоре елементи - самолет, мъжка фигура и надпис. Стилна, изискана, мъжка картичка ръчна изработка, с която подаръка ще изглежда напълно готов за поднасяне. 

Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!" е подходяща за любимия мъж, съпруг, приятел, брат, баща или роднина. Успешно може да се комбинира с други артикули за подарък на мъж като картина, мъжки натурален сапун за бръснене, декоративни дрешки за бутилка алкохол, стенен часовник, табакера и др.

Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!" е Вашият личен начин да поднесете своите пожелания към представителят на силния пол по повод рожден ден или друг повод. Можете да избирате между материи, да съчетавате продукти, изработени с различни техники от плат, дърво, хартия, картон, албум за снимки, козметика, сапуни, свещи, картина и др., за да направите своята идея за подарък реалност.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Идеята на 1225-РР. Мъжка картичка със самолет и карта на света "На добър час!" може да се повтори с подобни материали. При интерес, моля посочете желана дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация
Материали хартия, картон
Размери 10.5 х 15 см.
Техника на изработка лепене
Стил Арт
Цвят микс от цветове
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 669
  • Модел: 1225-РР
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 9.80 лв.

Опции

Етикети: мъжка картичка със самолет, картичка за мъж, картичка "На добър час!", мъжка картичка, картичка за рожден ден, поводи, за мъж, картичка, плик за пари, имен ден, подарък, каричка за бал, картичка за абитуриент, картичка за абитуриентка, картичка за завършване, абитуриентски бал, завършване на училище, поводи, картичка с обемна визия, луксозна картичка за бал, луксозна картичка за абитуриентски бал, картички за бал, ръчно изработени картички за абитуриенти, идеи на картички за абитуриентски бал, идея на картичка за бал, универсална ръчно изработена картчка за бал, абитуриентски картички, картички за абитуриенти

Loading...
Loading...