1175-РР. Поздравителна картичка сватбени халки

1175-РР. Поздравителна картичка сватбени халки

Дизайнерска Поздравителна картичка сватбени халки е част от Сватбената серия продукти Decorra "Специално за теб". Благодарение на тази картичка за сватба подаръка на младото семейство ще има напълно завършен вид. Една луксозна поздравителна картичка с нежни цветове, която чудесно допълва идеята на сватбения подарък за младоженците. Изработена е от бял картон за основа и дизайнерска хартия с халки на розов фон. Излъчва тържественост, нежност и стил. Поздравителна картичка сватбени халки се предлага без хартиен плик и има размери 10.5 х 15 см.

Поздравителна картичка сватбени халки е вашият личен начин да поднесете своите пожелания към булката, младото семейство и младоженци. Има вертикална визия, отваря се нагоре и може да се надпише и по-дълго пожелание. Ако искате да направите комбинация на картичка с паричен подарък, можем да добавим картонена кутия, в която да сложите сватбената картичка и паричната сума.

Можете да избирате между материи, да съчетавате продукти, изработени с различни техники от плат, дърво, хартия, картон, козметика, сапуни, свещи, картина и др., за да направите своята идея за подарък реалност с нашето бонус предложение за надпис. 

Нашето специално предложение за надпис е:

Да бъде с рози пътят ви постлан,

Да грее слънцето на вашите лица,

Да има винаги любов и топлина във вашите сърца!

Бъдете щастливи!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация
Материали картон, деко елементи
Размери 10.5 х 15 см.
Техника на изработка декориране
Стил Романтик
Цвят бял
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Блогът на магазин Декора е мястото, където ще намерите актуална и полезна информация за продукти и продуктови решения, направени по професионален начин с вградено видео клипче на някои места.
 

http://decorra.eu/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3

Ако искате да бъдем винаги с Вас, ако искате да бъдем приятели, да си общуваме в социалните мрежи, не се колебайте да ни последвате, защото:

- ние сме непрекъснато във Facebook пространството
 

- стараем се да имаме разнообразни постове
 

- организираме интересни Facebook игри с награди
 

- можете да си общувате с нас по всяко време
 

Facebook страницата на Decorra HandMade е мястото, където непрекъснато качваме нови видео клипове, снимки на продукти, новини, пускаме промоции и се стремим да ви обгрижваме с внимание. Благодарение на това, че сте харесали нашата Facebook страница и сте наши последователи, веднага ще получавате известие за новите ни активности и оферти. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Заедно с нас във Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/

За ваше удобсто създадохме видео канал с клипове и презентации.

Decorra HandMade YouTube канал е мястото, където непрекъснато качваме нови епизоди. Сменяме декори. Влизаме в роли с нови герои. Показваме ви нови продукти за деца, възрастни, декорация за празника и цялостни решения по индивидуален проект и задание.

Благодарение на видео презентирането Вие получавате реална представа за продуктите, както и полезни съвети за използване. Наш ангажимент е да Ви бъдем от полза и да улесним решението Ви за покупка.

Ето тук е мястото, където можете да ни гледате:
https://www.youtube.com/channel/UCjejEOU3KJhdIQjMMFcBO2Q?view_as=subscriber

  • Виждания: 429
  • Модел: 1175-PPP
  • Наличност: 1
  • 9.80 лв.

Етикети: поздравителна картичка сватбени халки, сватба, поводи, сватбени идеи, халки, сватбени халки, халки за сватба, идеи на картичка за сватба, сватбени картички идеи, сватбени картички ръчна изработка, сватбена картичка с кутия, сватбена 3Д картичка, идеи за сватба, за жена, младоженци, сватбена 3Д картичка, триизмерна картичка с младоженци, картичка с булка и младоженец, картичка за сватба ръчна изработка, ръчно изработена картичка, поздравителна картичка за младоженци, картички за сватба

Loading...
Loading...