4016-DD. Развиваща Игрова картина Свeтофарът и аз

4016-DD. Развиваща Игрова картина Свeтофарът и аз

Handmade Развиваща Игрова картина Свeтофар е създадена специално за вашите деца по метода Монтесори. Като част от Колекцията Decorra Kids, тази текстилна игра впечатлява родители и деца с атрактивните си цветни детайли, удобни размери, форма, практичност и функционалност.  Увлича детето в самостоятелни занимания, развива фината моторика, умения за залепяне и разлепяне, изучаване на цветовете на светофара и действията, които произтичат от тях. Раздвижените ръчички на момиченцето позволяват на детето да показва посоките ляво - дясно, както и нагоре, надолу, в страни. Дългата коса е направена от прежда, с цел да се тренира фината моторика като се правят плитки или прически. Момиченцето спомага за създаването на полезни навици у детето за безопасно движение и поведение на улицата, а също така символизира ролята на полицая регулировчик. В комплекта има черна дъска, върху която може да се рисува с тебешири. Размери на картинната игра: А4 - 21 х 30 см.

Благодарение на малката дръжка, Развиваща Игрова картина Свeтофарът и аз, може да се носи в ръка, да се закачи на стената като картина и да се сложи на поставка. Комплекта включва: текстилна игрова картина от памучен плат с малки колички, напълно безвредна за детето черна дъска,  ПВЦ прозрачен джоб за съхранение на дъската и цветни тебешири. Дъската се изважда с лекота от прозорчето и се поставя върху него, за да се пише или рисува. Цветната картина е допълнително подплатена от силконова вата, за по-удобно ползване и красив вид. Всички детайли и елементи са изрязани от плат, подгънати и подшити така, че да гарантират безпроблемна игра и пране при 30 - 40 градуса.

Развиваща Игрова картина Свeтофарът и аз освен фината моторика, благоприятства способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене. Подходяща е за игра от ранна датска възраст до момента, в който детето иска да пише букви, да смята с числа, да рисува и драска. Развиваща Игрова картина Свeтофар е уникален креативен детски продукт, който може да се комбинира в тематичен комплект за дете ако добавите други артикули, изработени със същите платове, предмети направени с техника декупаж и др. Предлага се в различни варианти и акценти като: Рибки, Цветна палитра, Моите обувки и дрехи, Пътуване с влак, но може да се направи и по ваш проект и идея.  

С грижа за Вас създадохме специални детски хендмейд картички, за да бъдете уникални при поднасянето на подаръка.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Развиваща Игрова картина Свeтофарът и аз може да се изработи повторно със същите, подобни или различни материали за 3 - 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Допълнителна информация
Материали плат, вата
Размери ш. 21 см., в. 30 см.
Техника на изработка шиене, апликиране
Стил Детски
Цвят жълт
Форма правоъгълна

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Виждания: 1063
  • Модел: 4016-DD
  • Наличност: ИЗРАБОТВА СЕ ПО ЗАЯВКА!
  • 39.50 лв.

Опции

Етикети: мека играчка, на улицата, празници, за момче, поводи, за дете, подарък, играчка от плат, за дома, рожден ден, имен ден, за подарък, за момиче, светофар, коли, монтесори

Loading...
Loading...